Verzuurde oude pruim, be good en detox!

Ben jij al een zure pruim? Boos, somber, ouder dan je bent?                                                                                                                                             Heb je klachten zoals haaruitval, pijn in je spieren, vermoeid?

Door al die pepernoten en chocolade letters belast je je insuline systeem. Teveel suiker geeft ontstekingen in je spieren of gewrichten. En zelfs rimpels weten je gezicht te vinden door letterlijk versuikering oftewel glycatie in je gezicht! Eet je te weinig, omdat je denkt dat je met alleen sla eten eindelijk wel die kilo’s verliest?  Helaas juist het tegenovergestelde gebeurt. Te weinig beweging en te weinig goede voeding tot je nemen zorgt ervoor dat je lichaam vetten gaat opslaan.  Je lichaam raakt verslakt. Dit gaat heel geleidelijk. Eerst merk je bijvoorbeeld dat je een slechte adem krijgt en beslag op je tong. In een volgend stadium verlies je teveel hoofdhaar en worden gewrichten strammer. In latere stadia kunnen onzuiverheden of allergieën zichtbaar worden.

Je hoeft er niet als een dweil uit te zien. Werk aan je gezondheid. Als je wil samen met een natuurgeneeskundig coach. Dat je er ouder uit gaan zien is onvermijdelijk. Maar je schoonheid hoeft niet sneller dan snel te verouderen, toch?! Besteed tijd aan jezelf. Laat de boel de boel en verlaag je stressniveau, zodat je de wereld weer beter aan kan. Kom ontspannen in de salon. Afvalstoffen afvoeren via eeuwenoude massage technieken is belangrijk om je lijf soepel te houden. Medicinale olie voed je lichaam en neemt pijn weg . Face lift gezicht massage neemt je bindweefsel onder handen en haalt de verkleving ontstaan door verzuring los.

In de herfst verbruik je meer mineralen. De dagen worden donkerder. Van november tot december snoepen we veel meer en belasten we onze suikerspiegel met lege calorieën. Wanneer jouw energie ver te zoeken is tussen sombere gevoelens, laad je zelf dan eens op met een magnesium pakking. De huid al strakker en zachter aanvoelen na regelmatige behandeling. Pure magnesium zoals die binnen Himani beauty & health gebruikt wordt is sterk geconcentreerd voor diepgaand effect in de huid. Niet alleen helend bij psoriasis en eczeem huidjes, maar ook effectief om goed te kunnen slapen, voor soepelere spieren en gewrichten en zorgt voor vrolijkere herfst en winter.

De verzorging van je huid in combinatie met detoxen is belangrijk zowel in het voorjaar als in het najaar. Zo’n ontgift kuur helpt je de darmen op te schonen. En doordat de innerlijke slijmvliezen corresponderen met je uiterlijke huidje,  kan je zien hoe gezond je bent. Want als de darmflora niet in orde is, of je darmwand staat te open voor verkeerde bacteriën en verzuring, dan zie je dit vaak terug in huidklachten. Ook wordt weleens gezegd dat de darmen  je tweede hersenen zijn. Het geeft ook letterlijk een helder hoofd, zeg ik uit eigen ervaring. Geef je lichaam dus met een ontslakkings moment fysiek nieuwe energie. Voel je iets slanker, mentaal veerkrachtiger en straal in de spiegel door het zien van een mooie, gezonde huid.

Tip; los de vastzittende slakken op met 49 kruiden thee en versterk je nier- en darmfunctie met biologische Wurzelkraft. Dit bevat plantaardige vitaalstoffen voor het behoud van kracht en evenwicht tijdens het detoxen. Plus het bindt  de vrijgekomen afvalstoffen en scheidt deze uit. Voor 39 euro kan je in de Himani winkel al een detox kruiden kuur krijgen.

Naar keuze zijn er verschillende mogelijkheden in ontgiftings programma’s. Bijvoorbeeld een hydro colon therapie is het schoonspoelen van de darmen met warm water. Het lichaam en het gezicht droog borstelen is als het ware de schone vloer nog schoner vegen. Sapvasten of het drinken van kruiden thee helpt het lichaam te resetten. Laat vlees, melk, deegwaren en suiker eens staan. Suiker is namelijk een voedingsbodem voor gisten en schimmels. Geef de maag en de dunne darm de gelegenheid om voeding te verteren met behulp van maagsappen. Dus niet teveel drinken tijdens je eten, dit verdund de noodzakelijk sappen. Neem ook de tijd voor je eten. Geen tv bijvoorbeeld tegelijkertijd. Mijn les uit de Ayurveda is;  ’focus met aandacht’. ‘Always be good to yourself’. Vind je weg naar Himani beauty & health en laat je coachen door Jacqueline Brandes natuurgeneeskundig huidspecialiste.