7 redenen waarom jij nog niet tot huidverbetering bent gekomen.

Heb jij nog steeds last van puistjes, rode ontstekingen, pijn in je buik of vermoeid? Heb je al allerlei middeltjes gebruikt en diverse reinigende gezicht behandelingen ondergaan? Als jij de stap tot echte huidverbetering wilt zetten en je durft jezelf te confronteren met de onderstaande redenen waarom je nog niet tot resultaat bent gekomen? Lees dan verder. Committeer je vervolgens tot het maken van elke mogelijke verandering die je helpt lid te worden van de club van zelfverzekerde power vrouwen met een mooie gezonde huid.

Hier komen ze dan...

7 redenen waarom je nog niet tot huidverbetering bent gekomen.

1. Je hebt teveel stress
Stress is een grote oorzaak van het vrijkomen van vrije radicalen en het verminderd aanmaken van het bijnierhormoon cortisol. Dit geeft dan huidklachten door verminderde aanmaak ontstekingsremmers. Ook door slechte gezondheid, ongezond voedingspatroon en gebrek aan slaap kan er een tekort aan anti-oxidanten ontstaan in je lichaam. Er is als het ware weinig bescherming meer en teveel afvalstoffen die niet goed verwerkt kunnen worden. Oxidatie en daarmee veroudering of ontstekingen onderhuids worden zichtbaar.

2. Je durft niet naar de schoonheidssalon of hebt geen tijd
Alleen tot huidverbetering komen is moeilijk als je niet weet waar de oorzaak van je klachten liggen. Het nemen van een risico’s en over je schaamte heen stappen is aan te bevelen. En reserveer tijd voor jezelf! 'Als je er niet voor jezelf bent, kun je er ook iet voor een ander zijn' zeg ik altijd.

Succes wacht wel op je... maar buiten je comfort zone, bij de professional, ontspannen in een stoel.

3. Je achterhaalt geen duidelijke oorzaak van je (huid)probleem.
De meeste mensen die worstelen met zichzelf, met een slechte huid of gezondheid , proberen van alles. Maar met een duidelijke oorzaak en gericht huidverbetering plan, heb je een focus. Himani natuurgeneeskundig huidspecialiste kan met tongdiagnose of laboratorium onderzoek jou duidelijkheid geven in je huidklachten.

4. Je implementeert niet
Verandering en verbetering wensen is één... het implementeren ervan totaal iets anders.

Als je ervan houdt om goeie huidverzorging producten te gebruiken, maar je koopt ze nooit, ben je eigenlijk veel duurder uit met goedkope cosmetica dat niets doet voor je huid.

Als je geen actie onderneemt naar de salon om je droom naar een mooie, gezonde huid en vitaliteit waar te maken, wordt dit nooit zichtbaar in je gezicht.

Als je graag huidverbetering wilt, maar je maakt de geadviseerde kuur niet af, dan krijgt je huid niet de tijd een positieve verandering te bewerkstelligen.

Mensen vragen me vaak of iedereen mooi en gezond kan worden.
En mijn antwoord is ‘Ja!' iedereen KAN het, maar niet iedereen is bereid om te doen wat er voor nodig is.

Implementatie is het sleutelwoord!

5. Je begrijpt niet dat je huid de spiegel van je darm is.

Niemand wordt gezonder of blijer wanneer we teveel suiker blijven nuttigen. Versuikering oftewel glycatie zorgt voor verhoging ontstekingen. Slechte vertering bevordert slechte huid. Probeer gluten- en zuivelvrij voedingspatroon om te zien of dit werkt voor jou? Verandering niet doorvoeren = stil stand.

6. Je bent niet bereid je huid dagelijks thuis te verzorgen.                                                                                                                                            Jij bent verantwoordelijk voor je eigen huidverzorging en verbetering kan alleen plaats vinden tijdens dagelijkse verzorging. Je poetst je tanden toch ook niet die paar keer dat je bij de tandartspraktijk bent? Wees bereid om er zelf ook wat voor te doen, zo niet, zeg dan nu alvast vaarwel tegen je idee om die mooie, gezonde huid te zien in de spiegel.

7. Je vraagt de juiste mensen niet om hulp.
Het is praktische onmogelijk om succesvol te zijn als je het merendeel van je tijd doorbrengt met mensen die niet verder kijken dan alleen de buitenkant. Zowel jouw binnen- als buitenkant vraagt om de juiste verzorging.

Kies jij bewust, kies dan voor een huidspecialist coach die naar je luistert en je helpt met een ‘reset your skin’ programma die ook nog eens binnen jouw budget past!Ik heb nu voor jou een speciale aanbieding om deel te nemen aan ons krachtige ‘reset your skin’programma. Het is het resultaat waard - maar beperkte tijd geldig.

Ben jij geïnteresseerd en wil je van deze kans profiteren, laat me dan eerst weten in het commentaarveld van http://www.facebook.com/himanibeautyhealth:

"Wat weerhoudt jou nu van het ervaren van een glimlach in de spiegel?"

Zodra je comment is geplaatst, sturen we je een video met een inzicht in jouw hulpvraag en de aanbieding.

Vriendelijke groet, Jacqueline Brandes

Natuurgeneeskundig huidspecialiste Himani beauty&health