Gun jij jouw vriendin ook een mooie huid?

Ik, Jacqueline, eigenaresse van Himani Beauty & Health heb me voorgenomen dit jaar 2017 veel te geven. Afgelopen kerst ben ik begonnen met het geven van verzorgende kerstcadeau's aan klanten. Als expert in Natuurlijke Huidverjonging voorzie ik cliënten in eerlijk advies en de beste huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Zoals de Meta therapie Microneedling daar krijg je zulke mooie fijne poriën van en duidelijk minder lijntjes in je gezicht. In combinatie met de Gratis bindweefselmassages in het gezicht krijgen cliënten nog sneller resultaat in het verstrakken van het contour.

In Februari gaf ik aandacht aan de WereldKankerDag door Kankerpatiënten te verwennen met een moment van rust, ontspanning en huidverbetering. Dit alles met als doel anderen een glimlach in de spiegel te geven. Gezien 'kies bewust, kies Himani' en 'glimlach weer in de spiegel' mijn slogans zijn, wil ik vriendinnen, zussen, moeders, maar ook mannen mijn geheim niet onthouden.

Ervaar zelf de verjongende kracht van planten en mineralen tijdens Aveda  Gezichtsbehandelingen. De behandeling is geheel op maat naargelang jouw huid nodig heeft dit seizoen. Ik heb het alternatief voor chemische peel en agressieve microdermabrasie, namelijk de Aveda Dual Exfoliation Treatment. Zichtbare verbetering in huidstructuur, heldere, frisse huid met jongere uitstraling zonder vervelling, roodheid of irritatie.

Nieuw is de Tulasare Aveda Gezichtsbehandeling met Ayurveda serum's, geneeskrachtige olie, dry brush techniek en Himalaya zout vocht booster. Een aanrader! Betaal nu in Maart VriendinnenMaand allebei de helft en vertel jouw ervaring via Recensies http://www.facebook.com/Himanibeautyhealth

En houd de website himani.nl in de gaten onder voordeel-en-acties, want Himani blijft geven.... een Hotstone massage Gratis en Cadeau!!

Vriendelijke groet, Natuurgeneeskundig huidspecialiste Jacqueline