Slanke benen, ja het kan...

GLADDE BENEN, STEVIGERE HUID, VITALER

Is jouw wens gladdere benen zonder sinaasappelhuid?  Om slanker onderlichaam te krijgen, mag je wel wat stappen ondernemen. Want die bobbeltjes in je huid zijn verdikte vetcellen en vocht. Ook afvalstoffen hopen zich op wat pijn kan geven in je benen en billen. Cellulite is het woord dat vaak gebruikt wordt voor de sinaasappelschilachtige buitenkant van je huid. Maar cellulites is wanneer er een bacteriële infectie is van jouw onderhuids bindweefsel. Een cellulite creme van de drogist heeft dan echt geen effect!

Je hoeft helemaal geen overgewicht te hebben om cellulite bobbeltjes op de benen of billen te zien. Wel heeft slechte bloedcirculatie door onvoldoende lichaamsbeweging een oorzaak. En hormoon onbalans kan meer huidproblemen geven.

Daarom dat de Natuurgeneeskundig huidcoach van Himani je altijd de drie stappen afbreken, afvoeren, opbouwen adviseert om tot resultaat te komen. 

De Bioslimming bodywrap bevat  therapeutische actieve ingrediënten die de lipolyse activeert, namelijk de vetverbranding in de tweede huidlaag. Je zandloper model wordt ingesmeerd met diverse creme's en gel's, waarna je heerlijk tot rust komt in een aangenaam warme pakking deken. En Jacqueline Brandes zou de Himani huidspecialiste niet zijn als zij niet onderstaand Extra's toevoegd voor beste resultaat.

1)Bindweefsel zit tussen huid en je spieren. De verzuring in vetweefsel en lymfeweefsel mag eruit gemasseerd worden. En een stevige massage maakt de huidverklevingen goed los, waardoor collageen en elastine weer geactiveerd wordt. Deze zorgen ervoor dat ons muurtje van bakstenen netjes op elkaar stapelt. Dus gladde huid!  

2)Doordat Jacqueline bindweefselmassage combineert met Cupping; een eeuwenoude Oosterse geneeswijze, worden afvalstoffen extra goed afgevoerd. Glazen cups zuigen vacuüm en bevorderen afvoer overtollig vocht zoals oedeem.

3)Stop met geraffineerde suikers, cafeïne en alcohol. En verbeter je voeding in combinatie met Nutricosmetics voor opbouw van binnenuit!

Bioslimming is een lichaamspakking die wereldwijd bekend staat om wetenschappelijke bewezen resultaten. Zelfs gerenommeerde Lifestyle en Health Magazines over de hele wereld schrijven over deze Bodywrap. Begin op tijd deze lente want herhaling is gewenst. "Wonderen bestaan, maar niet binnen 1 dag zeg ik altijd".

Vriendelijke groet, Jacqueline Brandes

Natuurgeneeskundig huidspecialiste Himani