> > >

 hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging Specialiste

 0299 - 45 00 29      info@himani.nl   Over ons    Tarief   17 jaar Ervaring!

Mijn passie is het geven van ontspanning en natuurlijke huidverbetering.

En met de beste natuurcosmetica jou weer te laten glimlachen in de spiegel.

Welkom bij Himani Beauty & Health centrum. 

De afgelopen 3 jaar zijn er situaties geweest van vallen en weer opstaan.                                                         Van een grote salon met 4 ruimtes naar een mooi bedrijfspand met 2 salonruimtes, van groot team naar geen personeel, van een gezin naar alleenstaand moeder. Toch door prive omstandigheden heb ik geleerd door te gaan en te vertrouwen op mijn kunnen. En door mijn levenservaring ben ik terug gegaan naar de basis, en doe ik wat ik het allerliefste wil.  Met liefde en aandacht coaching naar natuurlijke huidverbetering met de wellness nooit achterwege te laten. Ik inspireer mensen graag om het beste uit hun leven te halen. En met het winnen van de Beauty Award kan ik een voorbeeld zijn vanwege mijn kennis en vakbekwaamheid. Bijvoorbeeld met les geven en het schrijven van colums over opbouwende huidverbetering en life style adviezen.

Cliënten, maar ook collega's  voorzie ik van persoonlijke vlogs, artikelen en informatieve tips op het gebied van beauty & health. Door hen via blogs te betrekken bij mijn (zaken) leven blijf ik in contact en bied ik een meerwaarde.

Mijn visie heeft zich in de afgelopen jaren door ontwikkeld als een salon waar totaalkosmetiek centraal staat. De cliënten komen dan ook graag voor vakbekwaamheid op hoog niveau.  De samenwerking met dr Paul Musarella; esthetisch chirurg/ natuurarts en Nicole van Stokkum hydrocolon therapeut is een aanwinst in dit totaal plaatje. Ik ben een echte allround schoonheidsspecialiste en merk dat mijn passie ligt bij het coachen van mensen naar de het opbouwen van huid en vitaliteit.

Mijn motivatie is om te laten zien dat je bij vallen weer kunt opstaan en in je zelf mag geloven om verder te komen als individu en professional. De nominatie beste schoonheidsspecialiste Beauty Award bewijst dat ik al heel wat gewonnen heb! 

Het zou fantastisch zijn als ik mijn passie voor de branche schoonheidsverzorging en vakkennis aan U mag blijven overbrengen.  Ik kijk ernaar uit om verder met u te praten en te motiveren.

Kies bewust, Kies Himani.

Met vriendelijke groet, Jacqueline Brandes


Jacqueline Brandes, eigenaresse Himani beauty & health.

Medisch huidspecialiste en natuurgeneeskundige. Gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering.

Extra service mogelijk zoals brazilian wax, medisch pedicure en voetreflexologie


Ilse

Stagaire schoonheidspecialiste niveau 4 en masseuse. Gespecialiseerd in Aveda huidverzorging, acne diepte reiniging en bindweefsel techniek.

Extra service mogelijk zoals energetische rugmassage, voetverwen en manicure deluxe