hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging specialiste    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over onsTarief   13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

APS pijnbestrijding medische bekroning Geneve

Zie afbeelding onderbeen.

1.Voor = hotspots met ontstekingen en pijn.

2. Elektroden zijn aangebracht en behandeling wordt uitgevoerd.

3. 5 minuten na de behandeling zien we een duidelijke vermindering van de hotspot. En tevens zien we een verplaatsing in de richting van het lichaam.

4. 10 minuten na de behandeling. Er is duidelijk te zien dat de hotspots nagenoeg verdwenen zijn en dat het lichaam de probleemstoffen afvoerd.

APS therapie is pijnloos, comfortabel, kent geen bijwerkingen is veilig voor jouw lichaam. APS therapie kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende pijnklachten. Bij lichamelijke acute- en chronische klachten. De zenuwgeleiding wordt gestimuleerd door APS therapie, waardoor er minder pijnklachten zijn. APS therapie wordt met succes, toegepast in diverse pijnpoli’s in Nederland. Na behandeling komen er afvalstoffen vrij, deze moeten het ichaam verlaten. Het drinken van voldoende water of thee (1 liter a 1.5 liter) is na APS van groot belang. Drink je onvoldoende, dan heeft de pijnverlichtende therapie niet het gewenste effect.

Behandelwijze

Gel elektroden plak ik op de blote huid onder jouw kleding waar de klacht zich bevindt. Middels kabels zijn de elektroden aangesloten op het APS apparaat. APS bootst, met micro gelijkstroom, de natuurlijke stroom na tussen de cellen in je lichaam.

Gevolg = communicatie cellen verbetert en lichaameigen stoffen tegen pijn worden gestimuleerd. En natuurlijke stoffen die genezend werken worden aangemaakt.

Doel = meer energie, minder pijn, versnelde afvoer afvalstoffen. Uiteindelijk algehele verbeterde lichamelijke- en geestelijke gezondheid.

Positieve effecten van APS therapie.

 • verlichting van pijn
 • remming van ontstekingen
 • bevordering van energie
 • verbetering van de afvoer van afvalstoffen
 • verhoging van de weerstand
 • verbetering van de doorbloeding

TIP: Relax en combineer APS met Andullatie therapy

Verschil in APS en TENS:

 1. APS therapie werkt pijnstillend, TENS blokkeert de pijnprikkel.
 2. APS bevordert het zelfgenezend vermogen,TENS niet.
 3. APS is niet pijnlijk, TENS wel.
 4. TENS sterkte steeds hoger i.v.m. gewenning.
 5. APS geeft energie, TENS onttrekt energie aan het lichaam.
 6. APS behandeld naast pijnplekken, het hele lichaam. TENS is alleen lokaal toe te passen.

APS therapie is bekroond met een gouden medaille voor beste medische uitvinding op de internationale uitvindingshow 1998, Genève. APS therapie won in 2013 de Grünenthal Commissioning Award voor meest innovatieve pijnbestrijdingsmethode in de bestrijding van pijnklachten bij cliënten met MS (Multiple Sclerose), Londen.