> > >

 hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging Schoonheidsspecialiste

Mijn passie is het geven van ontspanning en

natuurlijke huidverbetering.

En met de beste natuurcosmetica jou weer te laten glimlachen

in de spiegel.

Over ons

Welkom bij Himani Beauty & Health Schoonheidssalon. 

Mijn naam is Jacqueline Brandes en Schoonheidsspecialiste in hart en ziel van jongs af aan.

De afgelopen 3 jaar zijn er situaties geweest van vallen en weer opstaan.  Van een grote salon met 4 ruimtes naar een mooi bedrijfspand met 2 salonruimtes, van groot team naar geen personeel, van een gezin naar alleenstaand moeder. Toch door prive omstandigheden heb ik geleerd door te gaan en te vertrouwen op mijn kunnen. En door mijn levenservaring ben ik terug gegaan naar de basis, en doe ik wat ik het allerliefste wil.  Met liefde en aandacht als Beauty & Health Coach, zakenvrouw moeders coachen naar natuurlijke huidverbetering met de wellness nooit achterwege te laten. Ik inspireer jou graag om het beste uit je leven te halen. En jou weer te zien stralen door het laten zien van je Inner & Outer Strength.  En met het winnen van de Beauty Award als Schoonheidsspecialiste kan ik een voorbeeld zijn vanwege mijn kennis en vakbekwaamheid. Bijvoorbeeld met les geven en het schrijven van colums over opbouwende huidverbetering en life style adviezen.

Ik laat jou ook mijn kwetsbare kant zien, waar ik doorheen moet, hoe ik mij voel, en waar ik kracht uithaal via persoonlijke vlogs. Daarnaast schrijf ik artikelen en deel door video informatieve tips op het gebied van beauty & health. Via deze weg coach ik positivitief en oplossingsgericht.

Visie en Motivatie

Himani Beauty & Health is een Schoonheidssalon waar je voor  Aveda Gezichtsbehandelingen terecht kan en Jan Marini huidverbeterende Peel of Peeling behandelingen die je huidprobleem of rimpels met resultaat aanpakken.

Onze Schoonheidsspecialistes in Purmerend verwennen je met stevige massages, goed advies en daadwerkelijke huidverjonging.

Mijn visie heeft zich in de afgelopen jaren door ontwikkeld als een salon waar totaalkosmetiek centraal staat. De cliënten komen dan ook graag voor vakbekwaamheid op hoog niveau.  De samenwerking met Schoonheidsspecialiste en specialiste in natuurlijke huidverzorging Ilse en Nicole van Stokkum hydrocolon therapeut is een aanwinst in dit totaal plaatje. Ik ben een echte allround schoonheidsspecialiste en merk dat mijn passie ligt bij het coachen van cliënten naar natuurlijke opbouw van huid en vitaliteit.

Mijn motivatie is om te laten zien dat je bij vallen weer kunt opstaan en in je zelf mag geloven om verder te komen als individu en professional. De nominatie beste schoonheidsspecialiste Beauty Award bewijst dat ik al heel wat gewonnen heb! 

Himani Beleving

De Himani Schoonheidsspecialist is getraind door Natuurgeneeskundig Huidspecialiste Jacqueline. Zij heeft als doel kwalitatief goede Schoonheidsbehandelingen, met zichtbaar schone, frisse, jongere huid.  Huidverbetering gaat altijd samen met een moment van ontspanning en anti-stress.

Het zou fantastisch zijn als ik mijn passie voor schoonheidsverzorging en vakkennis aan U mag overbrengen. Ik kijk ernaar uit om u te motiveren en schoonheidswens  te bespreken. Thuisverzorging advies en behandelingen starten met huidanalyse en intake, zodat we samen kunnen werken naar een mooie, gezonde huid en fit lichaam. 

Het team Schoonheidsspecialisten besteed dus niet alleen aandacht aan uw huid, maar geeft aandacht aan jouw beleving via geur rituelen, intuïtieve massages en lifestyle- en nutricosmetics advies. Hierom staan wij bekend als de beauty & health Expert. Erkend door de Beauty Award voor Schoonheidsspecialiste.

Kies bewust, Kies Himani.

Met vriendelijke groet, Jacqueline Brandes

Afspraak met Schoonheidsspecialiste

T: 0299 45 00 29

Jacqueline Brandes, eigenaresse Himani beauty & health.


Medisch huid- en natuurgeneeskundig Beauty & Health Coach. Gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering, peels en schoonheidsbehandelingen.

Extra service mogelijk zoals brazilian wax, medisch pedicure en voetreflexologie

Medisch Schoonheidsspecialiste Jacqueline adviseert Jan Marini huidverbeterende Peelings.


Schoonheidspecialiste niveau 4 stagaires zijn gespecialiseerd in Aveda huidverzorging, acne diepte reiniging en bindweefsel techniek.

Extra service mogelijk zoals brazilian, energetische rugmassage, voetverwen en manicure deluxe

 Natuurcosmetica beauty en wellness specialiste geeft de tip Aqua Organic Gezichtsbehandeling