Kopje thee erbij... Veel leesplezier


Hoe Reset jij jezelf nu de R weer in de maand is?

10 Herfst behandel- en Reset tips.

Slanke benen, ja het kan...

Ja, Bio Slimming wrap is de oplossing voor meetbaar resultaat. Nee, cellulite creme werkt niet.

Gun jij jouw vriendin ook een mooie huid?

Het is toch geen geheim, waarom jouw huid straalt? Deel het met je vriendinnen deze maand. En geniet samen van Aveda gezichtsbehandeling.

Gratis Hotstone lichaamsmassage

Ja echt, Himani beauty specialisten blijven geven. Gratis Hotstone massage aansluitend aan jouw Aveda Gezichtsbehandeling.

Kies jij voor geluk en wellbeing?

Luxomed reflex Acupunctuur coacht jou naar gezond en ontspannen lichaam

Het facelift alternatief

Vertraag het ouder worden met Meta Rimpel reductieTherapie 

7 redenen waarom jij nog niet tot huidverbetering bent gekomen.

Ben jij een power vrouw, maar dit straal je niet uit door huidklachten en een sombere glimlach. Leer open staan voor positieve verandering en zichtbare huidverandering. Stap 1 is inzicht in waarom je nog niet tot huidverbetering bent gekomen.

Wat is het verschil tussen een drogist dagcreme en een cosmeceutical verkrijgbaar bij jouw schoonheidsspecialiste?

Zijn huidverbeterende dagcreme's die rimpels kunnen verzachten oftwel cosmeceuticals de euro duurder waard?

Verzuurde oude pruim, be good en detox!

Je hoeft niet boos, somber en verzuurd te blijven. Wees eens goed voor jezelf en ontslak. Ontgift van binnen en van buiten voor een mooie, gezonde huid. Die verkleefde rimpels zijn echt niet nodig!

Ga jij naar bed met make-up op?

Jij smeert toch niet het vuil heen en weer op je huid met schoonmaakdoekjes? Lees hier waarom stap 1 je huid eerst goed reinigen zo belangrijk is. En kom ook met de hulp van jacqueline Brandes tot echte huidverbetering.

Oudhandje

Nee toch, jouw handen verraden je leeftijd! Ik snap dat het voor ons ondernemende, hard werkende zakenvrouw moeders met zo weinig tijd, moeilijk kan zijn om extra zorg voor de handen in te plannen. Door gebrek aan collageen en elastine wordt je huid dunner en zie je meer aderen. Wil je toch droge en gerimpelde handen voorkomen? Lees dan verder.

9 tips voor balans in de herfst

Herfst = element metaal= longen = dikke darm = loslaten = balans

Binnen 1 nacht van je puistjes af

  • Jacqueline Brandes, natuurgeneeskundig huidspecialiste helpt jou graag weer naar een glimlach in de spiegel. Hoe jouw lichaam inwendig functioneert, heeft verband met hoe jouw huid eruitziet. Wil jij ook tips om van acne ontstekinkjes af te komen?

Peel

Peel

Welke creme werkt nu echt aan healthy aging?

Biologische huidverjonging is zonder schade aan de huid! Jacqueline Brandes adviseert juist opbouw van binnen en van buiten. Natuurlijke cosmeceuticals maken het verschil in het thuisgebruik. Dus wat voor soort creme je aanbrengt maakt wel degelijk uit. En innovatieve gezichtsbehandelingen zoals meta therapy microneedling en transformerende massage zetten het lichaam weer aan tot celvernieuwing. Mits de juiste bouwstoffen in je huid aanwezig zijn! En dat is nu healthy aging.

Title two

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.