hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

"Beauty Award onderscheid Himani als beste van Noord Holland"

Passie en Kracht Coaching

Haar passie om iemand te laten stralen met de beste natuurcosmetica en natuurlijke huidverjonging methodes is bekroond met een nominatie Beauty Award. Als medisch- en natuurgeneeskundig schoonheidsspecialiste combineerde Jacqueline al jong welness en therapie op een eerlijke wijze met duurzaam resultaat. Nu anno 2019 ondersteunt zij vrouwen via Innerlijke- en Uiterlijke Kracht Coaching.

Himani is destijds erkend als 1 van de 3 beste Schoonheidsspecialistes in Nederland. Gebaseerd op vakbekwaamheid, opleiding niveau, vakvrouw in haar branche. tevens scoorden Jacqueline uitmuntend in het verslag van de mystery quest, die undercover een bezoek bracht. Zij inspecteerde de salon op klant vriendelijkheid, hygiëne voorschriften en service.

Gezien 1 op de 8 nederlanders langdurig te maken heeft met een huidaandoening, heeft Jacqueline zich laten bijscholen in dermatologische kennis via de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy, gegeven door dermatologen. Zo nodig verwijst zij cliënten professioneel door naar een huisarts of dermatoloog.

Himani missie

De missie van Himani Coaching is net als die van Aveda te zorgen voor 'kunnen genieten' in de wereld waarin wij leven. Hoe onze eco-cosmetics gemaakt worden en de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving vind ik belangrijk. Daarnaast bundelen we als beauty & health Coach samen met U, mijn trouwe cliënt, onze krachten om geld in te zamelen voor de bescherming van onze planeet en de bevolking. Dit alles via de aanschaf van onze dierproefvrije- en natuurlijke produkten.

Haar doel is huidverbetering en resultaat gericht advies naar aanleiding van tekorten in het lichaam. “Als het lichaam van binnenuit in balans komt, is dit aan de huid te zien!”

Onze missie betreft ook anderen leren dat ze er niet alleen voor staan. Via rust, beleving, bewuste keuzes en nieuw inzichten bestrijden we samen de pijn!

Deel Uw positieve beleving of Himani ervaring op http://www.facebook.com/himanibeautyhealth

Vriendelijke groet Jacqueline, Uw Coach naar meer Welzijn