hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Reset Your Skin Programma

Holistische visie op een langdurige gezonde huid!

Reset your skin is een behandel- en coachingstraject van een 6 maanden, voor zakenvrouw moeders.

Kijk jij ongelukkig in de spiegel? Binnen 3 maanden kan je al concrete resultaten zien. Ik leer je hoe je je huid reset via biologische huidverjongings technieken. Ontdek een andere manier van zorgen voor jezelf: meer balans, jongere uitstraling, lach in de spiegel. Jij bent het meer dan waard!

NB: Je volgt dit traject op je eigen level; daardoor is het programma ook waardevol voor ervaren ondernemers en online experts, of als je al een programma bij een andere business coach hebt gevolgd.

Weet je nog, je eerste behandeling bij de schoonheidsspecialiste?

Alles zou anders worden:

 • wondercreme zou alle huidproblemen wegvagen.
 • Pijnlijke behandelingen met het principe nog even doorzetten.

Niet meteen, en het zou natuurlijk niet vanzelf gaan. Je wist dat je er hard voor zou moeten werken. Maar na zes maanden, een jaar, misschien twee jaar, dan zou de wereld er heel anders uitzien.

En? Hoe ver sta je nu?

Heb je je dromen waar gemaakt? Of valt het tegen? Zeg eens eerlijk:

Als je jouw huid een cijfer moest geven, wat zou dat cijfer dan zijn?

Een dikke voldoende? Een zeventje? Een zesje?

Of misschien wel lager?

Je bent niet de eerste of enige zelfstandige zakenvrouw moeder die zich zo voelt.

Via mijn vlogs en blogs wil ik je laten zien dat je niet de enige bent.

Onthoud wel; Rome is niet in één dag gebouwd. Ik zeg altijd; "wonderen bestaan, maar niet in 1 dag". Dus heb wel je geduld. Alles gaat met vallen en weer opstaan.

Maar misschien ben je al een tijdje aan het rennen en vliegen met aantal ballen in de lucht. En zie je jezelf alleen maar ouder en moeier worden in de spiegel.

Zie jij de mooie momenten niet meer? Geef je teveel geld uit aan smeersels die niet werken? Zag je er jonger uit toen de kinderen er nog niet waren? Worstel jij met de snelheid van tijd?

Als je tegen grenzen aanloopt, moet je ze doorbreken, zachter maken, hulp vragen.

Ik hoor je denken: “Makkelijker gezegd dan gedaan.”

Da’s waar. Maar het kán wel:

 • Je kunt er jonger uitzien zonder operaties of botox
 • Je voelt je energieker door innerlijke verzorging
 • En dat is te zien aan de buitenkant

 • Je kunt een betere balans tussen werk en privé krijgen

Daar zul je in moeten investeren, natuurlijk

Maar denk eens aan alle energie die je nu kwijt bent aan dingen die uiteindelijk – als je eerlijk bent – geen blijvende waarde hebben:

 • Rennen en vliegen
 • Synthetische cremes zonder effect

Kun je dan niet beter een keuze maken om tenminste een deel van die energie te investeren in een structurele switch gezichtsbehandeling en coaching in Reset your Skin en Mind?

Ik ben nog steeds bezig met deze keuze te volbrengen

Want begrijp me goed: het is mij ook niet aan komen waaien. Ik vlieg en ren nog steeds. En probeer dan via filmpjes hierbij stil te staan. heeft het zijn nut. Nee. Geniet ik van het moment. Nee. Ben ik weer eens moe opgestaan met wallen en rimpels. Ja. Ik leer ook nog steeds loslaten. Maar met de juiste keuzes in mijn leven glimlach ik steeds meer in de spiegel. En met de juiste verzorging en behandeling zie ik er jonger uit dan mijn leeftijd zegt.

Het is niet altijd makkelijk. We hebben allemaal onze ups and downs.

De stap naar biologische huidverjonging kun jij ook maken. En ik wil je daar graag bij helpen met mijn programma Reset your skin.

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline Brandes, natuurgeneeskundige huidspecialiste. In 1999 heb ik ervoor gekozen om eigen baas te worden. Ik vind het fijn om les te geven. Mijn passie is mijn handen inzetten voor een mooie gezonde huid zonder stress, feitelijk: een beter glimlach in de spiegel. Voor minder doe ik het niet. Heb jij ook deze ambities?

Sinds 2005 heb ik Himani beauty&health opgezet in Purmerend.

Steeds vaker vragen mijn klanten om begeleiding voor duurzamer resultaat. Ik merkte daarbij dat dat keer op keer snel tot tastbare resultaten leidde. Daarom focus ik me al een aantal jaren volledig op beauty&health coaching en help ik zakenvrouw moeders in balans naar een mooie huid.

Ik werk met slimme en hoogopgeleide zelfstandige die tegelijkertijd er ook voor hun kinderen willen zijn. Mijn coachings- en behandeltrajecten hebben in de afgelopen jaren reëel verschil gemaakt in hoe druk bezette vrouwen in de spiegel kijken.

Wat zit er in het -Reset your Skin- programma


6 maanden? Is dat niet erg lang?

Het programma duurt 6 maanden, maar dat wil niet zeggen dat je op resultaten hoeft te wachten. Sterker nog: de eerste resultaten zul je al zien in de eerste weken na behandeling.

Voor wie is Reset your Skin?

Reset your skin is voor zelfstandige zakenvrouw moeders die met het gevoel rondlopen dat het beter moet kunnen, makkelijker, op een deluxe en gezonde huidverbetering manier.

Drie modules, drie kernthema’s

Het jaarprogramma is opgebouwd uit drie modules met elk hun eigen thema:

 • Uiterlijke verzorging
 • Innerlijke verzorging
 • Zen mindset

Klik hier voor gedetailleerde informatie over de inhoud van iedere module

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Is Reset your skin iets voor jou? Daar kom je het snelst achter in een persoonlijk gesprek met mij of met iemand van mijn team. Dat gesprek is gratis en vrijblijvend, en uiteraard vertrouwelijk.

Klik hier om je vrijblijvend verkennend gesprek aan te vragen

Zodra we je bericht hebben ontvangen nemen we snel contact met je op voor het maken van een afspraak. Heb je vragen die je eerst per e-mail wil stellen? Dat kan: mail naar info@himani.nl en je krijgt snel een reactie.

Direct inschrijven?

Hebben we het gesprek al gehad en heb je de knoop doorgehakt? Geweldig! Klik op onderstaande button om je inschrijving voor Reset Your Skin op te starten. We vragen dan om je naam en e-mailadres en je ontvangt alle informatie en details over de volgende stappen per e-mail.

Start je inschrijving

“Ik zie een glimlach in de spiegel”