hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Wil jij cellulite verbetering, strakker in je vel?

Naast BIOSLIM wrap, ook gewichtscoaching en Luxomed mogelijk!

Kickoff; get ready for Love

Zomer of winter. Jij wil gewoon lekker in je vel komen te zitten! Van jezelf houden. En zelfverzekerd stralen!

Heb je vakantieplannen en ga je bij voorkeur lekker naar de zon? Of heb je last van je wintergewicht?

Om jouw lijf ook 'happy & ready for Love' proof te krijgen bieden we in onze vestiging Purmerend een uniek pakket aan. In samenwerking met Gewichtsconsulente hebben we een programma ontwikkelt waarmee ook jij komende 3 maanden je lijf in balans kunt brengen.

Met behulp van de producten van Herbalife zul je onder begeleiding afvallen naar het gewicht waar jij het gevoel hebt dat je kan shinen in je bikini. De maaltijdvervangers bevatten een hoogwaardig eiwit, waardoor het hongergevoel zult verdwijnen. Hiermee zul je leuker, lekkerder en makkelijker afvallen. We ondersteunen je niet alleen bij het behalen van jouw streefgewicht, maar ook om je gewicht in evenwicht te houden.

Om ervoor te zorgen dat je makkelijker kunt afvallen, ontvang je een extra ondersteuning in de vorm van een aantal behandelingen, Luxomed genaamd. Dit is reflex acupunctuur met behulp van infrarood licht. Dit biedt een effectieve, natuurlijke manier van reflexpunten en meridianen behandelen voor balans naar gewichtsverlies. Infrarood licht op het reflexpunt, stimuleert het hormonale systeem en vegatieve zenuwstelsel (deze is verantwoordelijk voor het reguleren van het hormonale systeem en o.a. de spijsvertering en het lymfesysteem). Deze behandelingen zullen je net dat extra steuntje in de rug geven. En snoep behoeften verminderen.

Wat bieden wij je aan:

 • begeleiding gedurende 13 weken. Gratis fit check.
 • Elke twee weken een consult bij een gewichtsconsulent
  • voedingsschema en gezond ontbijt producten voor elke dag, met daarnaast voedingsadvies op maat
  • coaching waardoor jij je ondersteunt voelt tijdens weging en meting.
 • 6 Luxomed behandelingen door een ervaren Naturgeneeskundig Therapeut.
 • na 13 weken een extra verrassingsbonus

Ja, dat wil ik ook. Neem contact met mij op

Voor extra ondersteuning en strakke billen lees hieronder over BIOSLIM.

Cellulite verbetering

Cellulite behandelen betekent afbreken, afvoeren en opbouwen

3 verschillende acties zijn vereist om de sinaasappelhuid bij vrouwen aan te pakken. Hierom adviseert Uw Himani specialist de combinatie:

 • Anti-cellulite bindweefselmassage en deelpakking
 • Bioslim lichaams behandeling

Bioslim Therapy is succesvol in het verminderen van plaatselijke vetophopingen en geeft ‘slimming’ effect!

Waarom hebben vrouwen meer last van een sinaasappelhuid?

Het verschil tussen een mannenhuid en een vrouwenhuid is de hoeveelheid en soort bindweefsel(namelijk parallel of netvormig) en de hoeveelheid onderliggende spieren. Hormonen zijn helaas ook vaak een grote boosdoener. Meer oestrogeen in bloed bevordert cellulite.

Oestrogeen versoepelt het bindweefsel en houdt meer vet en vocht vast.  Door volume vergroting van vetcelletjes, vermindert de doorbloeding en hierdoor vermindert de afvoer van afvalstoffen. Gezien onze voedingsgewoontes van tegenwoordig raken veel lymfe door meelproducten en suiker makkelijker geblokkeerd. Het bindweefsel verliest zijn elasticiteit, verklevingen ontstaan en kuiltjes worden zichtbaar.

Wacht dus niet langer en boek een Slank en gladde benen kuur.

5 bioslimming wrap behandelingen binnen 6 weken inclusief thuisverzorging.

Bioslimming is de revolutionaire lichaamsbehandeling met langdurig resultaat. Bioslimming wrap onderscheid zich door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zonder parabenen, eenvoudige methode en uitstekende resultaten. Naast het verminderen van cellulites (47%) en lipolyse (vetverbranding_ in tweede huidlaag, heeft het een uitstekende hydraterende en huidverstevigende werking! De Bindweefselmassage die Jacqueline Brandes natuurgeneeskundig (massage) therapeut toevoegt versterkt het afbreken van vetten en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen.

TIP: 

*Scrub uw lichaam op de dag dat U de behandeling ondergaat, voor betere opname ingrediënten.

*Maximale resultaat behaalt U als U 6 bioslim wraps ondergaat binnen 4 weken.

Hierdoor voel je je lichter, en de huid ervaar je strak en glad.

*Douche tot 4 uur na de behandeling niet!

*Vermijd verzadigd vet, niet bruikbare suikers, zuren, gifstoffen.                                                    

Deze slaan zich op in verslapt bindweefsel. Gezien onze voedingsgewoontes van tegenwoordig raken veel lymfe door meelproducten en suiker makkelijker geblokkeerd. Het bindweefsel verliest zijn elasticiteit, verklevingen ontstaan en kuiltjes worden zichtbaar.

*Voor snellere resultaten gebruik thuisverzorging Trio homecare set voordat je gaat sporten.

*Gebruik stap 1 active Slim Gel om de vetverbranding te stimuleren en afvalstoffen af te voeren via je lymfe. Masseer vanaf knieholtes omhoog de benen en de billen.

*Stap 2 Active Slim Creme geeft een afslankend effect en modelleert vetten op buik en rug. Hardnekkige vet op heupen, buik, taille en armen en striae verminderen.

*Stap 3 Ultra Slim effect verbetert de bloedcirculatie, remt ontstekingen en vermindert zware benen. Sterk afvoerend, afslankend en een boost voor je vetafbraak. Breng aan over de zones behandeld met 1 en 2.

Ik bel direct: 0299 45 00 29

Voordelen slank effect:

1: na bioslim wrap betere vetstofwisseling(verbranding) dankzij het zuurstof wordt vet omgezet in energie.

2: is dat de wrap detox is voor vetcellen en het vrijgekomen vet kan vervolgens afgevoerd worden door het lichaam.

3:Bindweefselmassage en cupping werkt diep in op huidlagen wat weer dichter en hechter naar elkaar toe gebracht worden, wat een compacter beeld, gevoel en aangezicht van de huid geeft.

Himani Bemer Partner en Coach

2019 ACTIE

NU voor €649,00: 5 Bioslimming behandelingen inclusief 5 x Bemer therapie en Bioslim Thuisverzorging set t.w.v. €150,-

Vragen over Bioslimming beantwoord

Wat is Bioslimming voor afslankende behandeling?

 • Bioslim is een prijswinnende anti cellulite en afslankende lichaamsbehandeling. Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulitis  en verstevigd de huid.

 • Bioslimming bestaat uit professionele salon behandelingen en behandelingen voor thuis: Trio Home Set.

Hoe gaat de Bioslim afslank wrap in zijn werk?

Binnen 60 minuten wordt als eerste fase de Detox Base gel aangebracht. Een ontgiftende combinatie door planetnextracten, etherische oliën en algen extracten. De twwede Active Slim Gel wordt ingemasseerd vanaf knieholtes tot onder je borsten. Met de derde creme wordt Stevige bindweefselmassage en cupping gegeven. Waarna jouw lichaam met folie in een warmte deken 30 minuten ontspant. Deze actieve ingrediënten verhogen de micro bloed circulatie waardoor de huid vurig rood wordt en warm aanvoelt.

Als laatste fase veroorzaakt Ultra Slim effect gel vetverbranding en drainage door koud effect. Gezien de behandeling 12 uur effect behoud, kan je je rillerig voelen gedurende de dag.

Hoe richt Bioslimming zich op cellulitis en vetophoping?

De unieke bioslimming formule van kou en warmte stimuleert het ontrekken van vocht in de haarvaten en de absorbtie van vetzuren, wat ervoor zorgt dat de sinaas appel huid cellulites verdwijnt.  In slechts twee weken kan er al een vermindering van cellulitehuid zichtbaar zijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat de ingrediënten planten- en algenextracten, pure essentiële oliën, cafeïne en de thermo agenten warm en koud invloed hebben op cellulites en vetafbraak. 

Ik heb slechte doorbloeding en stofwisseling. Wat kan ik doen?

Na de Bioslimming pakking is het mogelijk nog 8 minuten met een kopje thee op de Bemer plaats te nemen. Bemer brengt je microcirculatie in beweging. Pakt de oorzaak aan van slechte doorbloeding, verzuring en stofwisselings problemen. Wilt U langdurige verbetering in je gezondheid? Reserveer dan een stoel tijdens een van onze info avonden. Om te leren wat de Bemer thuis voor U kan doen een leven lang. Inclusief begeleiding en installatie thuis door Jacqueline Brandes Himani Natuurgeneeskundig Coach. Lees meer desgewenst op https://jacqueline-brandes.bemergroup.com/nl 

Verlies ik centimeters?

Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Blijft het resultaat zichtbaar?

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?

Jazeker, doordat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps kun je gewicht verliezen. Door de verhoogde vetafbraak verliest een gemiddelde klant 0,5 na de eerste behandeling en een aantal zelfs gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen. Voor ondersteuning om zoete behoeftes te verminderen en je lichaam een reset te geven combineer de bioslimming pakking met Luxomed Infrarood acupunctuur kuur. Dit is inclusief tips verandering voedingsgewoontes en coaching.

Hoeveel behandelingen raad u aan?

Afhankelijk van het gewicht je wil verliezen is minimaal 5 behandelingen nodig om het lichaam aan het werk te zetten. Losse onderhouds behandelingen zijn 1x in de maand geadviseerd. Het allerbeste effect behaal je met kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 weken in combinatie met Bioslimming homecare trio set.

Krijg ik het benauwd of wordt ik top tot teen ingepakt.?

Nee, Jouw Himani Cellulite Expert masseert jouw zandloper gebied van het lichaam met gels en cremes, waarna vervolgens losjes je bedekt wordt met folie en een warmte deken. Jacqueline zorgt ervoor dat je lekker comfortabel tot rust komt. En is altijd in de buurt. 

Hoe onderscheid Bioslimming zich ten opzichte van andere toonaangevende lichaam- of cellulite wraps?

Bioslimming is een revolutionair product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten. Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies op treedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?

Nee, tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken. Bioslimming gebruikt actieve ingrediënten om lipolyse te bevorderen (vetverbranding van de tweede laag van de huid). 

Kan ik de resultaten behouden?

Hoewel Bioslimming goede resultaten geeft, kunt u de resultaten verbeteren door de Bioslimming Trio (home-kit), deze is ontworpen om te verbeteren, versnellen en onderhouden van de resultaten van de salon behandeling. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst.

Ik heb geen overgewicht maar wil graag mijn lichaam verbeteren - Is Bioslimming dan ook effectief?

Ja, Bioslimming is zeer effectief in het modeleren van het lichaam. De huid oogt jonger: steviger, gladder en vitaler.

Kan ik snel een afspraak maken voor een Bioslimming behandeling bij Himani Beauty & Health Coaching Salon?

Ja, zeker. Himani is geopende Maandag tot en met Vrijdag 9:00 uur tot 16:00 uur. Met uitzondering van de woensdag tot 12:00 uur Klik hier om direct via email een afspraak aan te vragen. Of bel: 0299 45 00 29  of Whatsapp 06 508 69 750

Als ik zwanger ben is het dan verstandig om een Bioslimming behandeling te ondergaan?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming niet geschikt is als je zwanger bent. Echter is dit een uitstekende behandeling om je terug in vorm te krijgen na de bevalling.

Zijn Bioslimming behandelingen mogelijk nadat ik bevallen ben?

Ja, het is de perfecte behandeling om u weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen na zes weken na de bevalling.

Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen. 

Ik geef nog borstvoeding, is het verstandig om Bioslimming te ondergaan?

Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid raden wij een test aan voor de behandeling. Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is.