hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Zelf Coach of Partner worden?

GEZOCHT: Ambitieuze, pittige moeders, studenten, trainers, specialisten,

die meer vrijheid in tijd en financieën wensen.

Vind jij het serieus leuk om anderen te coachen naar meer happiness, fitheid, meer spiermassa, of slankere taille? En wil jij ook via en met gelijkgestemde leren en groeien, meld je dan aan voor een gesprek. En join my Himani team!

Ben je op zoek naar een extra inkomen of toe aan een nieuwe uitdaging?

Als jij affiniteit hebt met het brengen van meer welzijn door het adviseren van gezonde voeding of natuurlijke huidverzorging en pijnbestrijding, vul a.u.b. je telefoonnummer in en ik bel je voor meer info.

Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden om voor jezelf vanuit huis te werken met Herbalife of Bemer, parttime of fulltime. Misschien verwelkom ik jou binnenkort in mijn team.

Het bijwonen van deze info avond is gratis en geheel vrijblijvend. Introduces welkom, mits aangemeld.

Het is een leerzame en inspirerende info avond, waarin je ervaringen van ervaren coaches hoort en de verschillende mogelijkheden ontdekt.

Ja ik wil meer info, BEL MIJ

Het werken met Herbalife is door iedereen te leren, ongeacht je leeftijd, achtergrond, opleidingsniveau en werkervaring. Samen met Herbalife bied ik je een stap voor stap trainingsprogramma, wat voorziet in alles wat je nodig heb om succesvol vanuit huis te werken:

 • Handboek en Herbalife Nutrition Member Pack
 • Ik sta klaar voor jou als Persoonlijke Coach /Sponsor)
 • E-Learning: online trainingen, 24/7 bewchikbaar.
 • GET Together trainingen waarin je leert van succesvolle collega's.
 • Praktijktrainingen, zoals demo-workshops
 • Leadership Development Weekenden.
 • Internationale Herbalife trainingen
Himani Fitcheck Lose weight, feel great Purmerend

Geen Piramide systeem!

Piramide systemen zijn bij de wet verboden. Herbalifr Nutrition is een gerenommeerd en beursgentoeerd bedrijf, met vestigingen in meer dan 90 landen over de gehele wereld. In al deze landen zijn de producten en het marketingconcept door de overheden goed bevonden.

Het is een unieke werkwijze gebaseerd op persoonlijke begeleiding van zelfstandige coaches. Deze Coaches zijn ervaringsdeskundigen en getraind om jou de beste resultaten te laten behalen. In het team leer je hoe cliënten kunt begeleiden en gezonde, actiever levenstijl aanleert. Deze manier van aanbevelingsmarketing richt zich op eerlijke en enthousiaste recensies van mensen. Je krijgt de mogelijkheid om een eigen team op te bouwen. Jouw weg naar meer vrijheid en plezier ligt open.

Gold Standard Garanties

Als coach van Herbalife loop je geen enkel financieel risico. Herbalife hanteert als eerste Netwerkmarketingbedrijf de Gold Standard Garanties.

 • Minimale opstartkosten a €50,-
 • Geen minimum aankoopverplichting
 • 90 dagen geld terug garantie op Member Pack
 • 100% terugbetaling op alle aangekochte producten binnen 12 maanden.


Skin Coach

Ben jij een voedings expert of schoonheids-specialiste met pit, die nieuwe uitdaging zoekt?

Met Herbalife SKIN producten zie je binnen 7 dagen resultaat. Wie wil dat nou niet?

Ervaar het eerst zelf en ontvang voor €25,00 een skin set, en business opportunity gesprek.

Voedingsexpert Herbalife Nutrition heeft een unieke SKIN huidverzorgingslijn geïntroduceerd; excellente voeding voor de huid met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten en de beste ingrediënten voor optimale resultaten.

7-Day Herbalife SKIN Result Kit

Ervaar eerst zelf het verschil en leer hoe je door het promoten van het 7-Dagen Resultaat SKIN proefpakket een eigen klantenbestand opbouwt. Ook kun je SKIN party’s organiseren, waarin je mensen zelf laat ervaren hoe fijn deze SKIN producten zijn.

Als je zelf enthousiast bent over de SKIN producten, hoef je echt geen schoonheidsspecialiste te zijn om ze te promoten.

De meeste Himani SKIN coaches zijn ook Voedingscoach, omdat ze weten dat schoonheid ook van binnenuit komt. Door mensen te helpen hun voeding en eetgewoonte te verbeteren en een gezonde leefstijl aan te leren, behaal je de beste resultaten. De mond tot mond reclame doet de rest!

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

Werken vanuit huis biedt veel voordelen. Allereerst zijn dit natuurlijk de flexibele werktijden en zelfstandigheid en omdat je geen bedrijfspand/personeel nodig hebt, hoef je niet te investeren en loop je geen financieel risico. De inkomstenmogelijkheden zijn daarentegen zeer aantrekkelijk: door parttime te werken, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden.

Voeding- of fit Coach

Dit is je kans! Doe mee met mijn team, als je interesse hebt in voeding en gezondheid. Werk je graag met mensen? Leer anderen dat een gezond eetpatroon begint met een uitgebalanceerd ontbijt?

Want jij weet als geen ander dat goede voeding veel invloed heeft op je vitaliteit, gewicht, humeur en je mentale als lichamelijke presentaties!

Als personal fitcoach of voedingscoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van vitaliteit, voeding en levenstijl. Ontbijt overslaan is niet aan te raden. Wij helpen mensen op een leuke manier compleet uitgebalanceerd en super lekker te eten, wat ook nog makkelijk klaar te maken is. Hiervoor is een laagdrempelig proefpakket van 6 dagen te gebruiken. Mensen ervaren snel het verschil en resultaat, waardoor ze niet meer anders willen.

Ben je benieuwd of het ideale ontbijt van Herbalife ook iets voor jou is; doe dan de Himani OntbijtCheck en leer deze promoten.

Steun mensen en help ze doelen bereiken, zoals meer vitaliteit, gewichtsbeheersing of verbeteren sportprestaties. Met veel voldoening heb je een grote impact op de kwaliteit van leven van andere mensen!

Bouw je eigen team van Voedingscoaches

Ken je mensen die net als jij een passie hebben voor voeding en gezond leven? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife te bieden heeft. Wanneer zij starten als Voedingscoach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. En het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Bemer Partner

Heel eenvoudig: er is geen concurrerend product. Ook prof. dr. Rainer Klopp, een van de toonaangevende wetenschappers op het gebied van microcirculatie, bevestigt: “BEMER-technologie is op haar gebied de meest bestudeerde en meest effectieve fysische behandelmethode die de medische wereld vandaag de dag te bieden heeft”. Wanneer u werkt met BEMER, beschikt u over een uniek topproduct.

Of u nu op zoek bent naar een structurele of lucratieve bijverdienste, u als arts of therapeut het nuttige met het aangename wilt combineren door de verkoop van BEMER-producten of er altijd al van droomde om uw eigen baas te zijn: met BEMER bereikt u uw doel. Wij bieden voor iedere levenssituatie een passende mogelijkheid om voor ons actief te worden. Als zelfstandig ondernemer of als fulltime of parttime BEMER-partner.

De mogelijkheden:

 • Verkoop BEMER-producten als bijverdienste en verdien zo een aantrekkelijk bedrag.
 • Wanneer u over een organisatorische ambitie beschikt bent u verantwoordelijk voor een eigen distributiegroep, ondersteunt u andere partners en deelt u op gepaste wijze mee in de omzet.
 • Bent u eerder op zoek naar een leidinggevende functie? Richt u dan op een baan als Teammanager bij BEMER. In deze rol bent u verantwoordelijk voor meerdere distributiegroepen en kunt u binnen de organisatie doorgroeien tot directeur.