hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging specialiste    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over onsTarief   13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

"Beauty Award onderscheid Himani als beste van Noord Holland"

Passie

Mijn passie is als medisch schoonheidsspecialiste met de beste natuurcosmetica en natuurlijke huidverjonging methode iemand weer te laten stralen.   Jacqueline combineert welness en therapie op een eerlijke wijze met duurzaam resultaat.

Himani is erkend als 1 van de 3 beste Schoonheidsspecialistes in Nederland. Gebaseerd op vakbekwaamheid, opleiding niveau, vakvrouw in haar branche. tevens scoorden Jacqueline uitmuntend in het verslag van de mystery quest, die undercover een bezoek bracht. Zij inspecteerde de salon op klant vriendelijkheid, hygiëne voorschriften en service.

Gezien 1 op de 8 nederlanders langdurig te maken heeft met een huidaandoening, heeft Jacqueline zich laten bijscholen in dermatologische kennis via de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy, gegeven door dermatologen. Zo nodig verwijzen we cliënten professioneel door naar een huisarts of dermatoloog.

Mijn doel is huidverbetering en resultaat gericht advies naar aanleiding van tekorten in het lichaam. “Als het lichaam van binnenuit in balans komt, is dit aan de huid te zien!”

Himani missie

De missie van Himani beauty&health is net als die van Aveda te zorgen voor de wereld waarin wij leven. Hoe onze eco-cosmetics gemaakt worden en de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving vind ik belangrijk. Daarnaast bundelen we als schoonheidssalon samen met U, mijn trouwe cliënt, onze krachten om geld in te zamelen voor de bescherming van onze planeet en de bevolking. Dit alles via de aanschaf van onze dierproefvrije- en natuurlijke produkten. Onze missie betreft ook het adviseren van huidverzorging met groene ingrediënten.

Fair trade

Himani is de eerste CO2 neutrale schoonheidssalon met fair trade producten geproduceerd door 100% windenergie,niet getest op dieren en vrij van synthetische stoffen. Want mijn passie is te zorgen voor mijn cliënt en onze wereld via rust, beleving, bewuste keuzes in natuurlijke huidverzorging.

Deel Uw positieve beleving of Himani ervaring op http://www.facebook.com/himanibeautyhealth

Vriendelijke groet Jacqueline,  Uw huidspecialiste.