> > >

 hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging Schoonheidsspecialiste

Ouderdomsvlek behandeling ter vermindering van melasma en pigment vlekken

JanMarini Pigment verwijder peel is een zeer intensieve gezichtsbehandeling die tyrosinase afremt en huidverjongend werkt. Huidverzorging ter verbleking van ouderdomsvlekken verminderen plaatselijk en uitwendig de melaninevorming. Huidvlekken ontstaan door melanine hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken worden minder en verdwijnen. Bel de Schoonheidssalon Purmerend met specialisatie pigment vlek verwijderen 0299 45 00 29 of email info@himani.nl

De pigment behandeling veroorzaakt geen enkele vorm van pijn en bestaat uit:

  • Reinigen van de huid
  • Aanbrengen van een ontvettingsoplossing
  • Aanbrengen van fruitzuren op maat zoals glycolzuur, salicylzuur, azalea zuur peeling

U krijgt weer een nieuwe, zachte en effen huid.

Na het voorzichtig schoon deppen van Uw gezicht, zal het gezicht rood zijn en kan jeukerig aanvoelen. Verzorg Uw huid met de thuis producten. Volg het behandelingsprotocol U meegegeven is op papier.

Voor de duidelijkheid: In het begin kan de pigmentatie wat donkerder worden, dit is normaal en komt door het feit dat de bovenste lagen van de huid eraf gaan en het daadwerkelijke pigment naar oppervlakte komt.


tegen melasma en pigment vlekken

De depigmenterende methode van het Cosmelan®  ontvet de huid voor het aanbrengen van Cosmelan®1 in de salon. Hierdoor garandeert men een betere absorptie van de depigmenterende stoffen van de behandeling. Cosmelan®2 crème  zet het depigmentatieproces thuis voort. 

MICRODERMABRASIE

Zuivere kristallen verminderen opperhuid