hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging specialiste    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over onsTarief   13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

VOOR                                                                                        NA

Wenst U verbetering gevoelige, droge huid of oplossing voor rosacea?

Himani gezichtsbehandeling op maat geeft verbluffend resultaat en medisch effect door gebruik van Organische ingrediënten geschikt voor de droge, gevoelige, vermoeide couperose of rosacea huid.

Gaat U de samenwerking aan om huidverbetering te bereiken?  Wilt U het alternatief voor hormoonzalf?

Direct effect:

 • balans zonder gebruik van zuren of parabenen
 • acne rosacea aandoening kalmeert
 • herstel ontstoken huid
 • zichtbare doorbloeding zet huid weer aan het werk
 • op cel niveau vernieuwingen
 • geschikt tijdens overgang, zwangerschap en nabehandeling chirurgie

 


Gezicht- en tongdiagnose

De natuurgeneeskundige huidspecialiste ziet rosacea vaak verspreid als een vlindervorm overeen komen met de maag zone op het wanggebied, de neus is het hart en de doorbloeding en voorhoofd met dunne darm.


Zo binnen, zo buiten

dus naast de natuurlijke huidverzorging, adviseer ik inwendige lichaams reiniging via bijvoorbeeld een lever reiniging, gezonde voeding en huidverbeterende suppletie.


Rosacea oplossing tip

De RosaLieve Jan Marini gezichtsbehandeling  verstevigd, verlicht en vermindert ontsteking. D.m.v. een mega zuurstof hydratatie kalmeert en herstelt de huid.

Meer weten over Rosacea

Wat is Rosacea voor huidprobleem? Rosacea ontsteking kan een roodheid zijn in vlindervorm over de neus, kin, voorhoofd en wangen, gepaard gaande met puistjes, uitslag, haarvaatjes en vergrote poriën.

Achterhaal de oorzaak! Bel 0299 45 00 29

De Schoonheidsspecialiste van Himani Beauty & Health Schoonheidssalon in Purmerend behandelt de oorzaak van jou huidprobleem zoals rosasea. Zij onderscheid rosacea couperose van acne of eczeem.

Lichte vorm van rosacea kan zichtbaar zijn in roodheid, couperose, gevoelige huid. Ernstigere vorm kan lijken op een door zon beschadigde huid met puistjes, pustels of rosacea vochtblaasjes. Omdat Rosacea een chronische huidaandoening betreft is een Gezichtsbehandeling door de gespecialiseerde en natuurgeneeskundige Schoonheidsspecialiste op tijd aan te raden ter voorkoming van erger.

De Himani Schoonheidsspecialist adviseert voorzichtige reiniging van de rosacea huid. En huidverbetering vindt plaats met Rosalieve medisch acne rosacea serum. De Rosacea Gezichtsbehandeling wordt door onze Schoonheidsspecialisten specifiek op rosacea ingezet met speciale rosacea huidverzorgings produkten. De Schoonheidsspecialist bereikt hiermee kalmering van de rosacea roodheid, afvoer van afvalstoffen en herstel van ontstekingen van binnenuit. Bel Rosacea Schoonheidssalon Purmerend 0299 45 00 29 of email info@himani.nl

Rosacea tips die we je meteen wil geven zijn:

 • wees bewust van voeding intolleranties of allergie.

 • vermijd rode wijn en scherpe kruiden of pittige kazen

 • voorkom blootstelling aan zon of teveel stress.

 • verminder overmatig alcohol gebruik en het roken van sigaretten.

 • laat je adviseren in Aqua Organic natuurcosmetica zacht, maar huidverbeterend voor de rosacea huid.

 • te koud of te warm weer of sauna niet te vaak, niet te lang.