hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Gun jij jezelf een glimlach in de spiegel?

Himani Healing, Coaching and relaxing

Bloesem Psychotherapie

Coaching via gesprekstherapie en het gebruik van op maat gemaakte remedies helpen jou richting rust en zekerheid.

Inner & Outer Strength

Kom weer in je innerlijke- en uiterlijke kracht via mijn fitcheck, afslank begeleiding m.b.v. goede Herbalife voeding en Gezichtsverzorging.

Pijnbestrijding

Door overwerktheid, pijn uit je verleden, of medische klachten gaat je lijf vast zitten. Met Bemer therapie en energetische massage of healing gun je jezelf meer souplesse en de kans om jonger ouder te worden.

Een ware beleving

Mijn naam is Jacqueline Brandes, Schoonheidsspecialiste van jongs af aan en ontwikkeld tot Kracht Coach voor vrouwen op zoek naar Liefde.

De afgelopen 4 jaar zijn er situaties geweest van vallen en weer opstaan. Van een grote salon met 4 ruimtes naar een mooi bedrijfspand met 2 salonruimtes, van groot team naar geen personeel, van een gezin naar alleenstaand moeder. Dakloos zijn en bijna failliet. Toch door prive omstandigheden heb ik geleerd door te gaan en te vertrouwen op mijn kunnen. En door mijn levenservaring ben ik terug gegaan naar de basis, en doe ik wat ik het allerliefste wil.

Met liefde en aandacht als Beauty & Health Coach, zakenvrouw moeders coachen met het terugvinden van hun Innerlijke- en Uiterlijke kracht i.c.m. wellness.

Zelfs Linda praat over onze facelift alternatieven!

Ik inspireer jou graag om het beste uit je leven te halen. En jou weer te zien stralen door het laten zien van je Inner & Outer Strength, via Natuurgeneeskunde en Coaching.

Deluxe Schoonheidsbehandelingen en Gezichtsbehandelingen worden ondersteund met Skincare, suppletie, Schussler celzouten en Bach remedies. Met kijk op jouw Ayurveda bioritme, reflex punten, en 't seizoen. Email jouw wensen: info@himani.nl

Voorwaarden

Lees a.u.b mijn voorwaarden voordat U Himani therapie en coaching naar meer welzijn ondergaat.

Privacy Verklaring

Gaat U de samenwerking aan met Himani therapeuten dan geeft U toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens voor intake, faktuur en email.

Openingstijden

Maandag en Donderdag 8:30 - 17:00

Woensdag en Vrijdag 8:30 - 14:00

Bij mij thuis avond coaching en fitcheck mogelijk.