hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Lach, ontstress, en zie er jonger uit!

Mijn passie als WelzijnCoach en Natuurgeneeskundig Huidspecialist, is mensen coachen naar zelfvertrouwen en een glimlach in de spiegel, door zintuigprikkelende gezichtsbehandelingen, gecombineerd met healthy aging. Verbeter je huidconditie en kom lekker in je vel met gezonde voeding, producten en therapie.

Meer dan 10 jaar lang heb ik heel veel gewerkt, 5 a 6 dagen in de week met avonden erbij, tja het was mijn eigen bedrijf en ik kon toch geen nee zeggen als een cliënt terecht wilde bij mij. Had ondertussen 2 mooie dochters gekregen. En de Natuurgeneeskundige schoonheidssalon en Bach bloesem praktijk kreeg een eigen pand. Toch lange tijd voelde ik me ongelukkig, er alleen voor staan. Iedereen heeft het druk werd gezegd tegen mij. Het is normaal dat kinderen en werk veel vragen van je. Maar ik werd prikkelbaar en ontzettend moe. In de roes van 'het hoort zo', en het harde werken, ging ik maar door. Totdat burnout mijn leven in beslag nam.

Uiteindelijk heb ik in mijn relatie een knoop doorgehakt, wat een bevrijding gaf. Maar helaas koos mijn ex voor een moeilijke scheiding waarin ik mijn inkomen en bedrijf dreigde kwijt te raken. Maar ik ben een sterke vrouw. Doe van jongs af aan veel alleen. Avond aan avond werkte ik achter mijn laptop om vooraan te blijven in mijn vak en zichtbaar te zijn online. Ik was moe, elke dag maar weer. Maar ja, ik moest gewoon eerder naar bed zei ik tegen mezelf. Tot dat ik door wederom een vervelend moment emotioneel helemaal instortte. Ik had geen kracht meer. Alleen maar inwendig verdriet en somberheid. En pijn in mijn lichaam. Maar de alleenstaande zorg voor mijn kinderen moest door.

Een scheiding is langdurend slopend en een eigen zaak daar betaald de baas geen ziekte verlof. Ik wist niet meer wat ik wilde. Doe ik wel de behandelingen die ik leuk vind? Woede uitbarstingen hebben weer schuldgevoelens tot gevolg. De onrust gaf mij prikkelbaar darm syndroom en extra kilo's waar ik me nog nooit druk om gemaakt had. Vele huilbuien en gedachtes van 'ik kan niet meer', hebben me doen besluiten dat het anders moet. Ik wil een gelukkig leven, me tevreden voelen met de tijd die ik in werk steek en vol zelfvertrouwen mensen kunnen helpen bij het ordenen van hun gedachten en ze begeleiden naar fysiek en emotioneel meer energie.

Ik voelde altijd al ontzettend veel enthousiasme voor het combineren van Bach bloesems. Ik maakte met liefde flesjes klaar met Star Remedies voor het resetten van de gemoedstoestand van mijn cliënt. En ik wist daar wil ik meer van. Doen waar ik blij van wordt.

Met mijn achtergrond als Natuurgeneeskundig huidspecialist en massage therapeut combineer ik ontstress (gezicht)behandelingen met bach bloesem gesprekstherapie. Ik heb een opleiding gevolgd in integratieve Coaching. En Coach nu mensen die tijd willen investeren om echt hun probleem op te lossen. Cliënten liggen bij mij op de Bemer, wat de resultaten naar zelfgenezing grandioos vergroot!. Fysieke problemen pak je echt bij de oorzaak. Zoals alleen de Bemer kan. Het is de 'Pizzabodem' van je gezondheid, waarna je complementaire behandelingen er boven op legt voor slanker, fitter, en gezonde resultaten!

Volg je intuïtie en kom je bij mij uit, dan help ik je graag tot het verkrijgen van innerlijke en uiterlijke kracht, zodat je weer volop energie kan lachen in de spiegel.

Jacqueline Brandes

Visie en Motivatie

Himani Beauty & Health is een Gezondheidscentrum waar je voor Coaching en begeleiding terecht kan naar mooiere, gezonde huid, slanker, meer energie, en minder pijn. Aveda deluxe Gezichtsbehandelingen en Jan Marini huidverbeterende Peel of Peeling behandelingen pakken je huidprobleem of rimpels met resultaat aan.

Onze Schoonheidsspecialistes in Purmerend verwennen je met stevige massages, goed advies en daadwerkelijke huidverjonging.

Mijn visie heeft zich in de afgelopen jaren door ontwikkeld als een salon waar totaalkosmetiek centraal staat. De cliënten komen dan ook graag voor vakbekwaamheid op hoog niveau. De samenwerking met Schoonheidsspecialisten, Coaches en Therapeuten is een aanwinst in dit totaal plaatje. Ik ben een echte allround welzijns Coach en merk dat mijn passie ligt bij het coachen van cliënten naar natuurlijke opbouw van huid en vitaliteit in een fit lichaam.

Mijn motivatie is om te laten zien dat je bij vallen weer kunt opstaan en in je zelf mag geloven om verder te komen als individu en professional. De nominatie beste schoonheidsspecialiste Beauty Award bewijst dat ik al heel wat gewonnen heb!

Himani Beleving

Als Natuurgeneeskundig Huidspecialiste en lifeCoach, heb ik als doel kwalitatief goede Schoonheidsbehandelingen, met zichtbaar schone, frisse, jongere huid te geven. Huidverbetering gaat altijd samen met een moment van ontspanning en anti-stress. En dit versterk ik door begeleiding in Herbalife en Bemer therapie.

Ik kijk ernaar uit om jou te motiveren en je schoonheidswens en doelen te bespreken. Thuisverzorging advies en behandelingen starten met huidanalyse en intake, zodat we samen kunnen werken naar een mooie, gezonde huid en fit lichaam.

Het Himani team specialisten besteed dus niet alleen aandacht aan jouw huid, maar geeft aandacht aan jouw beleving via geur rituelen, intuïtieve massages en lifestyle- en nutricosmetics advies. Hierom staan wij bekend als de beauty & health Expert. Erkend door de Beauty Award voor Schoonheidsspecialiste.

Kies bewust, Kies Himani.

Ik kijk als Natuurgeneeskundig Beauty & Health Coach daadwerkelijk een stapje verder en behandel de oorzaak, vanuit gezicht- en tongdiagnose naar Huidverbetering. Al 13 jaar sta ik als Himani all round specialist bekend in mijn salon in Noord-Holland, vooral om integere Bach Bloesem Coaching en Schoonheidsverzorging met resultaatgerichte Natuurcosmetica en peels. Ik verwelkom je graag. Bel gelijk: 0299 45 00 29 of What's app: 06 508 69 750

Met vriendelijke groet, Jacqueline Brandes

Welkom bij Himani Natuurgeneeskunde en Coaching