hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Gien vertelt;

Hallo Jacqueline,

Ik heb geen Facebook, maar ik wil wel reageren op de behandeling die ik op 21-8-2017 heb gehad.

De massage met je hele armen vond ik geweldig, voel ook meteen de verlichting in me rug. Gezicht behandeling was ook heel fijn, wat ik ook fijn vond dat je vertelde wat je deed en welke en waarom je verschillende creme s gebruikten.

Ik ben een tevreden klant van je.

Vrg.Gien

Laura zegt;

Ik ben helemaal tevreden! Jacqueline weet precies waar ze mee bezig is en weet tegelijkertijd een professionele en informele sfeer te creeren. Bedankt Jacqueline! Gr Laura

Beauty Award Jury zegt;

Jury commentaar: "Jacqueline is een vakvrouw. Onderscheidend met duidelijke focus & visie. Enthousiast. Al 14 jaar ervaring. Volgt nog steeds veel scholing. Prima prijs kwaliteit verhouding." aldus de vakjury Beauty award beste schoonheidsspecialiste nederland.

comments powered by Disqus

Mevrouw Patricia L zegt;

Na zes weken weer een heerlijke gezichtsbehandeling, een schoudermassage en een pedicure behandeling gehad bij Himani Brandes. Dames (en heren) laat jullie ook verwennen. Het is goed voor lichaam en geest. Bedankt Jacqueline

Zie Himani beauty&health facebook voor meer recensies

Enquete Himani

100% beveelt Himani Beauty & Health - Purmerend aan.   Reviews:

  • 100 % boekt nogmaals

  • Prijs/Kwaliteit 8.0

  • Complete Ambiance 8.5

  • Complete Service 9.0

mijn bezoekje aan de pedicure: ....ik heb een tik. Ik kan er niet tegen als men aan mijn teennagels zit. Doodeng vind ik dat. Maar met 5 kalknagels moet ik wel. De enige die ik mijn voeten toe vertrouw is Jacqueline. Met engelengeduld verzorgt zij mijn voeten. Met veel toewijding ,professionaliteit en geduld heeft Jacqueline mij ook hiermee geholpen. Zo blij met haar!!!!

Tosca H.: in de goodiebag van afgelopen donderdag zat een gratis schoonheids-behandling van Himani . Ik ben net geweest en het was heerlijk. Persoonlijke benadering, zeer vriendelijk en kundig. Wat ben ik blij dat ik nu van het bestaan van Himani afweet. Ga zeker weer...... Een echtte aanrader....... nogmaals bedankt.

Joëlle: We hebben genoten van een heerlijke gezichtsbehandeling en voelden ons zeer relaxed toen we weer naar huis gingen. Zéker voor herhaling vatbaar! Dankjulliewel dames! 

Roy T zegt;

2018; "Jacqueline Brandes van Himani Beauty & Health is een top natuurgeneeskundige en huidspecialiste. Jacqueline laat zich door Ayurveda inspireren doordat ze voor de klanten lange resultaten wil bereiken. Jacqueline heeft veel kennis in huis en vele uiteenlopende behandeling onder een dak. De beauty salon, het mooie interieur en de sfeer is goed te noemen. De behandeling van Himani heeft voor mij tot goede resultaten geleid."

Chanthal de L H zegt;

"Ik kom al zeker een jaar of 10 naar super tevredenheid bij Jacqueline. Ze is erg persoonlijk en professioneel. Je wordt altijd in de watten gelegd. Ze weet vaak na een massage precies te vertellen waar je last van had zonder dat je het van te voren aangaf. Ook gespecialiseerd in fibromyalgie patiënten, ze weet namelijk wat wel en niet kan tijdens de massage. Terwijl het bij anderen vaak een pijnbank is, loop je bij haar ontspannen weg. Maar ook voor een voet- en gezichtsbehandeling moet je zeker bij haar zijn.

Stella T. zegt;

"Ik kom na Shiatsu drukpunt therapie altijd weer in zen modus bij Jacqueline vandaan. 
En gister na de voetreflexbehandeling gaf Jaqueline aan iets te voelen, wat heel goed klopte (medisch gezien).
De behandeling gaf mij enorm verlichting!"