hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Find your inner & outer Strength is mijn super jaar programma om echt het verschil te maken. Ik wens jouw een goed gevoel in je lijf. Zelfverzekerheid. Ik gun het jou dat je de man van je leven tegen komt. maar vooral dat je van jezelf houd. Pijn, verzuring, vermoeidheid, depressie, burnout, allemaal klachten die je tegen houden vol in het leven te staan.

Inner & Outer Strength is een door mij ontwikkeld programma waarin je exclusief 1 op 1 begeleid wordt door mij. Een wonder creme bestaat niet om je rimpels glad te strijken. Het is de combinatie van goede voeding, liefdevolle aandacht, anders kijken naar de wereld en een reset in lijf en leden die er voor gaat zorgen dat jij je weer krachtig voelt, dat je met enthousiasme aan de dag begint en met een glimlach in de spiegel kijkt.

Omdat je je blij voelt. Omdat je er stralend uitziet. Omdat je je weer jong en soepel beweegt.

Inner & Outer Strength Coaching is uniek, omdat ik, Jacqueline als natuurgeneeskundig medium aanvoel wat je nodig hebt. Ik werk met de beste medische Bemer apparatuur, uniek in zijn soort om de oorzaak ook aan te pakken. Je ontvangt op emotioneel niveau EN op fysiek niveau behandelingen.

Zie hieronder 3 van onze Transformatie Programma's .

Reset your Skin Programma

3 maanden Huidverbetering met de beste Peels, Photonlaser en Ayurveda kruiden of suppletie. Beauty kan niet zonder health. Incl. intake, huidmeting, Huidtherapie, Skinmanagement set en anti-aging suppletie.

Silver €1444,- of €290,- p.mnd x 5 (Metatherapie)

Gold €1605,- of €160,50 p.mnd x 10 (Photonlaser + peel)

Slank & Fit Programma

6 maanden healthy & happy combi d.m.v. Luxomed acupunctuur en Herbalife Nutrition. V.a: €994,-

Wenst u meer coaching en een mind change, dit kan met Bach bloesem Psychotherapie per consult €79,50. BioSlim lichaams wrap is los €120,-

Inner & Outer Strength programma

10 maanden gaan voor het beste resultaat, wat zichtbaar en voelbaar is in lijf en leden! Gun jezelf een start met van binnenuit een Herbalife detox en ideaal ontbijt. Huur 8 weken de bemer apparatuur, welke geadviseerd is in elk huishouden dat sterker, soepel en pijnvrij ouder wilt worden. Persoonlijke Coaching incl. remedies op maat om emotioneel niveau te balanssen en therapeutische massages en huidverjonging in de praktijk is inclusief.


I&OS programma op de werkvloer

Inner & Outer Strength programma ontwikkelt door Himani Natuurgeneeskunde en Coaching voor medewerkers of doelgroepen, die voelen te gaan uitvallen of zijn uitgevallen. Jacqueline Brandes is Natuurgeneeskundig Welzijn Coach en heeft als missie mensen weer naar innerlijke en uiterlijke kracht te begeleiden.

Aanpak is mogelijk via:

  • Bach Bloesem gespreks therapie
  • Bemer fysische vasculaire therapie
  • Luxomed Infrarood acupunctuur
  • Herbalife Nutrition

Wilt u gezondere en productievere werknemers?

Tijdens een informatiebijeenkomst geef ik inzicht in wat er in het lichaam gebeurt. Hoe de Bemer werkt. Hoe je je gewicht kan beheersen en je energie weer terug krijgt. En waarom fysieke en energetische behandeling tot duurzame resultaten leiden. De medewerker ontvangt:

  1. *Lichaamsanalyse en weging dat zien wat je lichaam je te vertellen heeft. Risico’s of niet.
  2. *15 minuten intake persoonlijk gesprek met werknemer om problemen en de oplossing op maat in kaart te brengen.
  3. *30 minuten behandeling Bemer en/of Luxomed.

Luxomed vermindert de drang in sigaret en ontwenningsverschijnselen. Optimale voeding verbeterd je spijsvertering, waardoor verbranding weer plaats kan vinden. Daarnaast geeft de Bemer een betere doorbloeding en stimulans afweermechanisme, wat maakt soepeler en jonger. Remedies voorzien in een reset of the mind en lost angsten en stemmingswisselingen op.

Motivatie

O.a. rugpijn, overgewicht, slaapstoornissen, arteriële en veneuze doorbloedingsstoornissen, artrose, diabetes, ontstekingen, burn-out, rookverslaving, vermoeidheid klachten etc. beperken werknemers in soepel, energiek en gezond werken.

Uw deelnemers worden gemotiveerd om stappen te zetten in lifestyle en krijgen vertrouwen dat het gaat lukken door de coaching en het te meten resultaat.

Ziekteverzuim kost veel geld

Bij een gemiddeld ziekteverzuimpercentage over alle werknemers van 4,2 % in Nederland, verzuimen zware rokers 5,8%, matige rokers 3,8%, ex-rokers 3,4 % en nooit rokers 2,4% (bron CBS)

Het tv-programma de rekenkamer rekende het al een x uit dat 4x per dag 10 minuten roken bij een kostprijs van €25,00 het bedrijf jaarlijks wel €4325,00 per jaar kost.

Stoppen met roken is niet echt gemakkelijk. Slechts 5% van de stoppers slaagt erin op de lange termijn rookvrij te blijven. Toch hebben Onderzoekers van uiteenlopende universiteiten- waaronder de Radbout Universiteit in Nijmegen- het hoge succespercentage bevestigd. Tevens is er onderzoek uitgevoerd door TEREO International, een onafhankelijk CRO (Clinic Research Office)

Met de Luxomed methode blijken na 4 jaar maar liefst 4 keer zoveel mensen blijvend gestopt dan met medicijnen of nicotinepleisters.

Mogelijkheden:

Bij u op locatie of in het Himani Natuurgeneeskunde & Coaching centrum Purmerend;

*Inner & Outer Strength programma kost in totaal €1689,50 excl. btw.

Aanbetaling €899,50 excl. btw p.p. voor 7 weken therapie. 1 sessie. per week. (Stabilisatie fase 3 sessies kan nodig zijn.)

Inclusief Bemer, Luxomed, Bach Remedies en Coaching

Vervolg Coaching 10 mnden €790,- p.p. 1x in de maand.

Indicaties: burnout, overgang, overspannen, slecht slapen, migraine, ontstekingen.

Werking:

  • regulatie vegetatieve zenuwstelsel. (o.a. afgifte neurotransmitters zoals endorfine, dopamine, serotonine)
  • humeur verbetering
  • Pijnverlichting

*Stoppen met roken programma op aanvraag.

*Gewichtsverlies programma : €2742,90 incl. btw.

Dit bevat 6 maanden optimaal ontbijt voor sterker lijf, met meer energie en gewichtsbeheersing incl. Coaching (naast je dagelijkse groenten, fruit etc);€698,60 incl. btw + I&OS programma €1689,50 excl. btw.

Mocht de werknemer na een jaar toch een terug val krijgen, dan kost een extra behandeling slechts €79,00 excl. btw.

Uw organisatie kan de werkkostenregeling (WKR) aan houden voor vergoedingen en verstrekkingen aan uw werknemers. Binnen de WKR mag u maximaal belastingvrij 1,2% van het totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en ter beschikkingstellingen voor uw werknemers. De bekendste secundaire voorwaarden binnen de werkkostenregeling zijn het fietsplan, een iPad of pc-prive regeling of een telefoon. Echter kunt u als werkgever ook kiezen voor een gezonder alternatief; Inner & Outer Strength voor u en anderen. 😊

Lange termijn resultaat voor iedere werknemer bij u op kantoor is de mogelijkheid tot aanschaf 2 Bemer Classic’s (medische apparatuur om op te liggen + blessure behandeling mogelijk) waar medewerkers 8 minuten ochtend en 8 minuten namiddag 20 jaar lang gebruik van kunnen maken. €6000,- incl. uitleg gebruik, presentatie, levenslange update. Of 1 professional Bemer incl. 2 matten. €4500,-

Vriendelijke groet, Welzijnscoach Jacqueline Brandes

Himani Advies- en behandelinstituut voor Natuurgeneeskunde.

Herbalife- en Skin Coaching, Bach Bloesem psychotherapie en Bemertherapie

Geaccrediteerd door: VBAG. Code 24005, 24103