hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Infrarood reflextherapie ontspant rimpels in het gezicht

en bij pijn, stress, overgangsklachten.

"RESET YOURSELF" MET VOETREFLEX OF INFRAROOD REFLEXTHERAPIE"

Voetreflexologie wordt geadviseerd 5 behandelingen, 1x per week voetreflex behandeling, om te zien of het je rust heeft gegeven, minder pijn, meer energie, beter slapen, minder klachten. Onderhoud is geadviseerd. Neem jij dat reflex- of reset moment voor jezelf?

Lichaamsgerichte reflexzone therapie valt onder prestatiecode 24009 en wordt vergoed mits U uitgebreid verzekerd bent binnen Uw alternatieve zorgverzekering.

Wat is een Infrarood Acupunctuur LUXO-behandeling?

Een behandeling met LUXO® is een vorm van reflex acupunctuur met behulp van infrarood licht. Dit biedt een effectieve, natuurlijke manier van reflexpunten en meridianen behandelen voor balans naar gewichtsverlies, bij menopauze, stoppen met roken, ontspanning, slaapstoornissen en anti-aging.

Infrarood licht op het reflexpunt stimuleert het hormonale systeem en vegatieve zenuwstelsel. (verantwoordelijk voor het reguleren van het hormonale systeem en o.a. de spijsvertering en het lymfesysteem.)

Voor soepelere en jonger oud worden combineer LUXO met BEMER; verzacht rug- en andere pijnklachten direct.

Gedurende de Bemer therapie, die zo’n 28 minuten duurt, ervaart de patiënt verbetering in de bloedsomloop en wordt daarom steeds meer toegepast in de medische wereld. Bemer fysische vasculaire therapie, bestrijd tevens pijn en ontstekingen en voorziet (verkrampte) spieren bij (top) sporters van meer zuurstof. De overdracht van frequenties naar lichaamsorganen gebeurt via een proces dat ‘vasomotie’ heet. Hierdoor wordt de cel gestimuleerd om meer energie te produceren en verversing van doorbloeding en het lymfesysteem.

Infrarood acupunctuur Pijnbestrijding

Uniek in Nederland! Pijnbestrijding zonder naalden met Luxomed acupunctuur

Luxomed is Geschikt voor:

Structureel slaaptekort, klachten bij de overgang zoals opvliegers, dwangmatige voedselopname, oververmoeidheid en te veel stress. Het hormoonsysteem is verantwoordelijk voor de aanmaak van de vier hormonen die verantwoordelijk zijn voor ons welzijn.

Vergelijkbaar met acupunctuur

LUXO® is breed in zijn mogelijkheden om diverse problematieken van ons lichaam te behandelen vergelijkbaar met een acupunctuur behandeling.

De ecologisch verantwoorde werkwijze maakt dat er nagenoeg geen contra-indicaties zijn en dat volwassenen en kinderen behandelt kunnen worden voor zeer uiteenlopende klachten.