hoge kwaliteit salon services   Award winning    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over ons 13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Coaching naar meer welzijn

Is jouw wens innerlijke en uiterlijke kracht hervinden?

Bel: 0299 - 45 00 29

De waarheid is dat de wereld een weerspiegeling is van jou. Dus als jij wilt dat jouw realiteit verandert, moet je eerst zelf veranderen. Wil jeliefde? Dan moet je eerst van jezelf houden

Dan ben ik de juiste Bach Bloesem therapeut en coach voor jou. Ik weet als geen ander als ondernemer en moeder hoe je je voelt wanneer door burn out, scheiding, goeie moeder willen zijn, maar ook voor klanten er blijven zijn, het je teveel is geworden. Het overzicht hervinden, verdriet een plek geven, rimpels glad strijken en paar ballen laten vallen.... daar is ontspanning voor nodig en een goed gesprek. Ik combineer beide en help jou weer te lachen in de spiegel. Ik coach jou naar een rustigere fase na een scheiding en naar een sterkere ik, zoals je hoort te zijn met volledige Inner en Outer Strength!

Psycho sociale counseling met behulp van bach bloesem remedies

Aan de hand van een vragenlijst die U thuis voor het bach bloesem consult heeft ingevuld, gaan we samen kijken naar de gedachtes en gevoelens die je als lastig ervaart.

Stap voor stap met behulp van Bach Bloesems en Star remedies krijgen we beter zicht op de uitwerking van onze gedachtes op ons gedrag en leven.

Na analyseren en verwerken van het verleden, probeer ik je te ondersteunen in de veranderingen die jij wil realiseren.

Het is een mooi proces die jou je kwaliteiten en mogelijkheden weer laat zien. Soms subtiel, soms overduidelijk. Zet de stap naar jou Inner & Outer Strength.

Geef jezelf wat tijd. Het moment waarop remedies een positief effect hebben, is afhankelijk van de positie waarin jij je op de helling of wip bevindt.

_______________A_______B__C______D

Als we positie A behandelen, dan verandert er niets in het evenwicht van de wip. Daarom is het advies meerdere bach bloesem consulten om zogenaamd de ui te pellen.

Jacqueline zet coaching in op waar jij behoefte aan hebt. Dit is de kracht van Inner & Outer Strength. Het verkrijgen van innerlijke en uiterlijke kracht door aandacht te geven aan jouw denken, jouw voelen en jouw leven.


Naast coachende gesprekken behandelt ter aanvulling bijvoorbeeld voetreflex indirect jouw hele lichaam.

Een blijer gezicht in de spiegel na een deluxe gezichtsbehandeling kan ook helpen op weg naar ontspanning.

Of therapeutische massage vermindert jouw pijn!

Gemiddeld zijn minimaal 5 sessies nodig en adviseren het Reset your Mind Coachtraject.


Gesprekken vinden ongeveer om de 20 dagen plaats. Intake is kosteloos. We evalueren samen of je daadwerkelijk blijer in de spiegel kan kijken en het zelfvertrouwen hebt om jouw volgende stappen te nemen.


Gezond denken, Gezond voelen

Reset Coaching bestaat uit meerdere sessies om weer in balans te komen. Als coach help ik jou weer overzicht te krijgen en je stress ervaring te verminderen, eventueel met behulp van deluxe gezichtsbehandelingen. Samen bepalen we je coach vraag om te achterhalen wat voor jou gezond denken en je gezond voelen betekend. Zodat je in toekomst gezonder gaat leven doordat je je meer richt op de oplossing van je probleem.


Coaching kan bestaan uit:

Logische niveau's is een coaching interventie; waarin we samen gaan achterhalen welke kwaliteiten jij in je rugzak al hebt. En met de juiste overtuiging vind je jouw missie weer!

Coaching en counseling bied jou een luisterend oor in gesprekken van een uur.

Om de 20 dagen kunnen we vervolg coach gesprek houden naar aanleiding van vragenlijst, die de Star remedie tincturen helpen bepalen. Inname hiervan verzacht vervelende gemoedstoestanden.

Als je je niet gelukkig voelt, kunnen er ziektebeelden ontstaan zoals eczeem, hoofdpijn, maagpijn, ontstekingen etc.

De psychosociale bach bloesemtherapie is aan te raden voor een ieder die geestelijk of emotioneel de ballen niet meer hoog kan houden. Ben je uitgeput, overspannen, onzeker, verdrietig of angstig? Negatieve stemmingen en lichamelijke klachten kunnen verdwijnen na consulten.

Tot snel, Jacqueline