> > >

 hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging Schoonheidsspecialiste

 0299 - 45 00 29      info@himani.nl   Over ons    Tarief   12 jaar bestaan,        

20 jaar Schoonheidsspecialiste  ervaring!

Wil jij cellulite verbetering, strakker in je vel?

Cellulite verbetering

Cellulite behandelen betekent afbreken, afvoeren en opbouwen

3 verschillende acties zijn vereist. Hierom adviseert Uw Himani specialist de combinatie:

  • Anti-cellulite bindweefselmassage en deelpakking
  • Bioslim lichaams behandeling

Bioslim Therapy is succesvol in het verminderen van plaatselijke vetophopingen en geeft ‘slimming’ effect!

Waarom hebben vrouwen meer last van een sinaasappelhuid?

Het verschil tussen een mannenhuid en een vrouwenhuid is de hoeveelheid en soort bindweefsel(namelijk parallel of netvormig) en de hoeveelheid onderliggende spieren. Hormonen zijn helaas ook vaak een grote boosdoener. Meer oestrogeen in bloed bevordert cellulite.

Oestrogeen versoepelt het bindweefsel en houdt meer vet en vocht vast.  Door volume vergroting van vetcelletjes, vermindert de doorbloeding en hierdoor vermindert de afvoer van afvalstoffen. Gezien onze voedingsgewoontes van tegenwoordig raken veel lymfe door meelproducten en suiker makkelijker geblokkeerd. Het bindweefsel verliest zijn elasticiteit, verklevingen ontstaan en kuiltjes worden zichtbaar.

Wacht dus niet langer en boek een Slank en gladde benen kuur.

5 bioslimming wrap behandelingen binnen 6 weken inclusief thuisverzorging.

Voordelen slank effect:

1: na bioslim wrap betere vetstofwisseling(verbranding) dankzij het zuurstof wordt vet omgezet in energie.

2: is dat de wrap detox is voor vetcellen en het vrijgekomen vet kan vervolgens afgevoerd worden door het lichaam.

3:Bindweefselmassage en cupping werkt diep in op huidlagen wat weer dichter en hechter naar elkaar toe gebracht worden, wat een compacter beeld, gevoel en aangezicht van de huid geeft.

TIP: Vermijd verzadigd vet, niet bruikbare suikers, zuren, gifstoffen.                                                    Deze slaan zich op in verslapt bindweefsel. Gezien onze voedingsgewoontes van tegenwoordig raken veel lymfe door meelproducten en suiker makkelijker geblokkeerd. Het bindweefsel verliest zijn elasticiteit, verklevingen ontstaan en kuiltjes worden zichtbaar.

Vragen over Bioslimming beantwoord

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een prijswinnende afslankende behandeling door Provence Cosmetics. Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulitis en verstevigd de huid. Bioslimming bestaat uit professionele salon behandelingen en behandelingen voor thuis: Trio Home Set.

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in een salon?

De salon behandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème ingemasseerd vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan. 

In de tweede fase wordt de folie verwijderd en de Ultra Slim Effect gel wordt ingemasseerd. Deze gel voelt koud aan en veroorzaakt vetverbranding en drainage. 

Hoe werkt Bioslimming?

Bioslimming is een unieke formule die combineert 4 verschillende crèmes /gels. De ingrediënten van Bioslimming zijn planten en algen extracten, pure essentiële oliën, cafeïne en thermo agenten zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulitis en vetafbraak.

Hoeveel centimeters kan ik verliezen?

Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van het gewicht dat u wilt verliezen. U kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 weken.Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Hoemcare producten.

Zal ik van top tot teen worden ingepakt?

Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt ingemasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de ingrediënten van de producten zeker op de huid blijven en niet op kleding of handdoeken.

Hoe werkt Bioslimming vergeleken met andere toonaangevende Body Wraps op de markt?

Bioslimming is een revolutionair product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten. Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies op treedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?

Nee, tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken. Bioslimming gebruikt actieve ingrediënten om lipolyse te bevorderen (vetverbranding van de tweede laag van de huid).

 

Hoe kan ik de resultaten behouden/onderhouden?

Hoewel Bioslimming goede resultaten geeft, kunt u de resultaten verbeteren door de Bioslimming Trio (home-kit), deze is ontworpen om te verbeteren, versnellen en onderhouden van de resultaten van de salon behandeling. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst.

Ik heb geen overgewicht maar wil graag mijn lichaam verbeteren - Is Bioslimming dan ook effectief?

Ja, Bioslimming is zeer effectief in het modeleren van het lichaam. De huid oogt jonger: steviger, gladder en vitaler.

Waar kan ik een Bioslimming behandeling krijgen?

Bioslimming is verkrijgbaar bij diverse salons in de Benelux. Klik op de Salon locator voor een salon bij u in de buurt.

Ik ben zwanger. Kan ik een Bioslimming behandeling ondergaan?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming niet geschikt is als je zwanger bent. Echter is dit een uitstekende behandeling om je terug in vorm te krijgen na de bevalling.

Zijn Bioslimming behandelingen mogelijk nadat ik bevallen ben of borstvoeding geef?

Ja, het is de perfecte behandeling om u weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen na zes weken na de bevalling.

Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen. 

Let op: Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid raden wij een test aan voor de behandeling. Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is.