hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging specialiste    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over onsTarief   13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Infrarood reflextherapie ontspant rimpels in het gezicht

en bij pijn, stress, overgangsklachten.

Infrarood acupunctuur Pijnbestrijding

Uniek in Nederland! Pijnbestrijding zonder naalden met Luxomed acupunctuur, APS of massage. Infrarood reflextherapie werkt bij pijn, stress, overgangsklachten.

Wat is een LUXO®-behandeling?

Een behandeling met LUXO® is een vorm van de reflextherapie met behulp van infrarood licht. Dit biedt een effectieve, natuurlijke manier van behandelen bij gewichtsverlies, menopauze, stoppen met roken, ontspanning, slaapstoornissen en anti-aging.

Deze vorm van acupunctuur is comfortabel, non-invasief, hygiënisch en zonder medische risico’s. De energie van het infrarood licht wordt op het reflexpunt overgebracht om het vegatieve zenuwstelsel welke verantwoordelijk is voor het reguleren van het hormonale systeem en stimuleren o.a. de spijsvertering en het lymfesysteem.

De stimulatie van de reflexpunten ondersteunen de balans van ons hormonale systeem, welke bepalend is voor het welzijn van het lichaam.

Denk hierbij aan structureel slaaptekort, klachten bij de overgang zoals opvliegers, dwangmatige voedselopname, oververmoeidheid en te veel stress. Het hormoonsysteem is verantwoordelijk voor de aanmaak van de vier hormonen die verantwoordelijk zijn voor ons welzijn.

Wat maakt LUXO® zo bijzonder?

  1. LUXO® biedt een nieuwe, ecologisch verantwoorde behandeling
  2. Iedere vrouw heeft wel een issue waar LUXO® een antwoord op heeft
  3. Enorme veelzijdigheid en effectiviteit in mogelijke behandelingen Pijnloze, hygiënische en zeer ontspannende behandeltechniek

LUXO® is breed in zijn mogelijkheden om diverse problematieken van ons lichaam te behandelen vergelijkbaar met een acupunctuur behandeling.

De ecologisch verantwoorde werkwijze maakt dat er nagenoeg geen contra-indicaties zijn en dat volwassenen en kinderen behandel kunnen worden voor zeer uiteenlopende klachten.

Een mooie huid begint met een gezonde huid en lichaam!