hoge kwaliteit salon services    Award winning Huidverjonging specialiste    naar meer welzijn!

0299 - 45 00 29   info@himani.nl Over onsTarief   13 jaar bestaan, 20 jaar ervaring!

Ga jij met mij mee naar de Herbalifestyle info-avond?

 • Postillion Hotel, Baan Fectio 1, 3981 HZ Bunnik

Zelf Coach of Partner worden?

Ben je op zoek naar een extra inkomen of toe aan een nieuwe uitdaging?

Als jij affiniteit hebt met het brengen van meer welzijn door het adviseren van gezonde voeding of natuurlijke huidverzorging en pijnbestrijding, vul a.u.b. je telefoonnummer in en ik bel je voor meer info.

Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden om voor jezelf vanuit huis te werken met Herbalife of Bemer, parttime of fulltime. Misschien verwelkom ik jou binnenkort in mijn team.

Het bijwonen van deze info avond is gratis en geheel vrijblijvend. Introduces welkom, mits aangemeld.

Het is een leerzame en inspirerende info avond, waarin je ervaringen van ervaren coaches hoort en de verschillende mogelijkheden ontdekt.

Het werken met Herbalife is door iedereen te leren, ongeacht je leeftijd, achtergrond, opleidingsniveau en werkervaring. Ons stap voor stap trainingsprogramma voorziet in alles wat je nodig heb om succesvol vanuit huis te werken:

 • Handboek uit het Herbalife Member Pack
 • Persoonlijke coach (Herbalife sponsor)
 • E-learning: online trainingen, 24/7 beschikbaar
 • GET Together trainingen: leren van succesvolle collega’s
 • Praktijktrainingen zoals demo-workshops
 • Leadership Development Weekenden
 • Internationale Herbalife trainingen

Geen Piramide systeem!

Wat Herbalife verder uniek maakt is de wijze waarop de producten zich over de wereld verspreiden. De producten worden namelijk niet verkocht via winkels, maar via een wereldwijd netwerk van zelfstandige coaches. Deze coaches zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die precies weten hoe je de producten moet gebruiken om de beste resultaten te behalen. Daarnaast hebben zij geleerd hoe ze mensen kunnen helpen en begeleiden bij het aanleren van een gezonde en actieve levensstijl.

In marketingtermen noemen we dit Netwerkmarketing of Aanbevelingsmarketing. Hoewel iedere coach de mogelijkheid heeft om een eigen team op te bouwen, is netwerkmarketing beslist geen piramidesysteem. Piramidesystemen zijn bij de wet verboden, terwijl Herbalife een gerenommeerd en beursgenoteerd bedrijf is, met vestigingen in meer dan 90 landen over de gehele wereld. In al deze landen zijn zowel de producten, als ook het marketingconcept door de overheden goed bevonden.


Gold Standard Garanties

Als coach van Herbalife loop je geen enkel financieel risico. Herbalife hanteert als eerste Netwerkmarketingbedrijf de Gold Standard Garanties.

 • Minimale startkosten
 • Geen minimum aankoopverplichtingen
 • 90 dagen geld terug garantie op Member Pack
 • 100% terugbetaling op alle aangekochte producten > binnen 12 maanden

Skin Coach

Herbalife SKIN: binnen 7 dagen resultaat!
Wie wil dat nou niet?

Uiterlijke verzorging is HOT! Iedereen wil er graag goed uit blijven zien. Ervaar zelf de nieuwe Herbalife SKIN producten en zie binnen 7 dagen resultaat!

Als voedingsexpert heeft Herbalife onlangs de unieke SKIN huidverzorgingslijn geïntroduceerd; excellente voeding voor de huid met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten en de beste ingrediënten voor optimale resultaten.


7-Day Herbalife SKIN Result Kit

Ervaar eerst zelf het verschil en leer hoe je door het promoten van het 7-Dagen Resultaat SKIN proefpakket een eigen klantenbestand opbouwt. Ook kun je SKIN party’s organiseren, waarin je mensen zelf laat ervaren hoe fijn deze SKIN producten zijn.

Als je zelf enthousiast bent over de SKIN producten, hoef je echt geen schoonheidsspecialiste te zijn om ze te promoten.

De meeste SKIN coaches zijn ook Voedingscoach, omdat ze weten dat schoonheid ook van binnenuit komt. Door mensen te helpen hun voeding en eetgewoonte te verbeteren en een gezonde leefstijl aan te leren, behaal je de beste resultaten. De mond tot mond reclame doet de rest!

Werken met Herbalife SKIN is Fun, Simple and Magical!

Voeding- of fit Coach

Heb je interesse in voeding en gezondheid en werk je graag met mensen? Dan is dit jouw kans! Als Voedingscoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door goede voeding en een gezonde levensstijl. De werkzaamheden zijn ontzettend leuk om te doen en heel eenvoudig om te leren.

Voor iedereen geldt dat een gezond eetpatroon iedere dag weer begint met een uitgebalanceerd ontbijt. Wist je dat je ontbijt veel invloed heeft op je vitaliteit, je gewicht, je humeur en hoe je lichaam presteert, zowel lichamelijk als mentaal? Uit onderzoek blijkt echter dat heel veel mensen niet goed ontbijten of zelfs het ontbijt regelmatig overslaan. Het nieuwe ideale ontbijt van Herbalife biedt uitkomst. Het is een compleet uitgebalanceerd ontbijt, smaakt super lekker en is ontzettend makkelijk klaar te maken. Ben je benieuwd of het ideale ontbijt van Herbalife ook iets voor jou is; doe dan hier de OntbijtCheck

Promoot het 6 dagen Ontbijtproefpakket van Herbalife

Een proefpakket is heel laagdrempelig en laat mensen in 6 dagen ervaren hoe lekker en makkelijk het ideale ontbijt van Herbalife is en zodra ze het verschil merken, willen ze niet meer anders! Je gaat leren hoe je je klanten verder kunt begeleiden en coachen bij het behalen van hun doelen. Hierbij kun je denken aan meer vitaliteit, gewichtsbeheersing en het verbeteren van sportprestaties. Ontzettend leuk om te doen en het zal je veel voldoening geven om te zien hoeveel impact jij kunt hebben op de kwaliteit van het leven van andere mensen!

Bepaal zelf hoeveel je verdient!

Werken vanuit huis biedt veel voordelen. Allereerst zijn dit natuurlijk de flexibele werktijden en zelfstandigheid en omdat je geen bedrijfspand/personeel nodig hebt, hoef je niet te investeren en loop je geen financieel risico. De inkomstenmogelijkheden zijn daarentegen zeer aantrekkelijk: door parttime te werken, kun je een uitstekend inkomen opbouwen. Voor ambitieuze en ondernemende mensen zijn er tevens interessante doorgroeimogelijkheden.

Bouw je eigen team van Voedingscoaches

Ken je mensen die net als jij een passie hebben voor voeding en gezond leven? Laat ze kennismaken met de mogelijkheden die Herbalife te bieden heeft. Wanneer zij starten als Voedingscoach, dan komen zij in jouw team en door samen te werken, kun je veel meer mensen helpen naar een gezondere en actieve leefstijl. En het beloningsplan van Herbalife werkt heel eenvoudig: hoe meer mensen je helpt, hoe meer je verdient!

Bemer Partner

Heel eenvoudig: er is geen concurrerend product. Ook prof. dr. Rainer Klopp, een van de toonaangevende wetenschappers op het gebied van microcirculatie, bevestigt: “BEMER-technologie is op haar gebied de meest bestudeerde en meest effectieve fysische behandelmethode die de medische wereld vandaag de dag te bieden heeft”. Wanneer u werkt met BEMER, beschikt u over een uniek topproduct.

Of u nu op zoek bent naar een structurele of lucratieve bijverdienste, u als arts of therapeut het nuttige met het aangename wilt combineren door de verkoop van BEMER-producten of er altijd al van droomde om uw eigen baas te zijn: met BEMER bereikt u uw doel. Wij bieden voor iedere levenssituatie een passende mogelijkheid om voor ons actief te worden. Als zelfstandig ondernemer of als fulltime of parttime BEMER-partner.

De mogelijkheden:

 • Verkoop BEMER-producten als bijverdienste en verdien zo een aantrekkelijk bedrag.
 • Wanneer u over een organisatorische ambitie beschikt bent u verantwoordelijk voor een eigen distributiegroep, ondersteunt u andere partners en deelt u op gepaste wijze mee in de omzet.
 • Bent u eerder op zoek naar een leidinggevende functie? Richt u dan op een baan als Teammanager bij BEMER. In deze rol bent u verantwoordelijk voor meerdere distributiegroepen en kunt u binnen de organisatie doorgroeien tot directeur.